resim
Taylan Antalyalı
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3775
    2019-2020 sezonunda fatih terim neden oynatmıyor diye isyan edilen, 2020-2021 sezonunda en iyi performans gösteren yerli olan, ac milan gibi takımların takibine giren, bu sefer de milli takımda neden oynamıyor diye isyan edilen, 2021-2022 sezonunda ise genel olarak kötü performans gösteren bir takımda yanına eklenen berkan ile birbirini körelten ama yine de avrupa'da iyi performans gösteren hatta guardiola'nın torrent için izlediği barcelona eşleşmesinde en beğendiği futbolcu olduğu iddia edilen oyuncu.

    2023-2024 sezonunun başında torreira sakatlık yaşadığı için berkan tek başına oynamayı çalışıyordu ama kötü oynayan takımda günah keçisi ilan edilmişti. ancak, son iki sezonda torreira'nın yanında olduğunda kötü oynadığı tek maç hatırlamıyorum. taylan da torreira ile oynama fırsatı bulsaydı belki yine beğenilen bir performans gösterecekti. en azından kendisinden kat kat fazla para kazanan sergio oliveira ve ndombele'den daha faydalı ya da daha az zararlı olabilirdi.

    ayrıca, bu sezondan* sonra çoğunluk kaan ayhan'ın öncelikli orta saha oynaması gerektiğini savunuyor ve orta saha performansını iyi buluyor ama 2020-2021 sezonunda milli takımda hiç bölgede iyi olmayan kaan oynuyor da sezonun yıldızı taylan neden oynamıyor deniyordu.

    ankaragücü veya samsunspor'a gidip fazla parlamaması da galatasaray rotasyonunda yer almamasına bir sebep değil bence çünkü ismail yüksek de fenerbahçe'de oynamaya başlamadan önce 2. ligde bursaspor'da kimsenin dikkatini çekmeyen bir oyuncuydu ve jorge jesus şans vermese belki süper lig'de bir takım bile bulamayacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın