• 8929
    son 40 yılda sadece 9 şampiyonluğu olan takım. lig tarihi zaten 65 yıl.

    en büyük olduklarına dair tüm iddiaları, ligin ilk 25 yılında aldıkları 10 şampiyonluktan geliyor. altın çağları bu dönem. orada bile ortalamaları galatasaray'ın 40 yıldır sürdürdüğü dominasyondaki ortalamadan düşük. toplam kupa sayıları kıyas kabul etmez durumda. avrupa başarıları hiç yok. bin yıldır süren mafyatik bağlantılarına, kayırılmalarına, şikeye şaibeye hiç girmeden konuşuyorum bak.

    benzer bir tavrı kadrolarını beğenmediklerinde de takınıyorlar. "alexlerden appiahlardan anelkalardan nerelere geldik" diyorlar sık sık. sanrsın 65 yıldır dünya yıldızlarıyla oynuyorlardı da şimdi başarısız transferler yapıyorlar. alex, appiah, anelka, ortega, carlos gibi isimleri transfer ettikleri dönem hepi topu 2001-2008 arasından ibaret halbuki. galatasaray'ın hagi, popescu, ilie, jardel vs alabildiğini gören aziz yıldırım'ın gözü kararttığı 7 yıllık bir dönem. sonra masrafları çeviremeyip battılar zaten. ama kulüp kültürleri buymuş gibi davranıyorlar.

    beşiktaş'ın 2 yıllık şanlı tarihi gibi bunların övünç kaynakları. aslında kısacık olan periyotları anlat anlat bitiremiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın