• 2711
    sakatlıkları sebebiyle sezonun son virajında forma giyemeyen ismail yüksek ve irfan can kahveci’nin euro 2024 kadrosunda olduğu milli takım.

    sakatlıkları hakkında bir bilgi bulamadım. irfan sözleşme uzatmadı daha ancak fenerbahçe ismail’i göndererek büyük risk alıyor. zaten sakatlığı irfan’dan daha ciddiydi. oyuncuları anlıyorum. bu büyük turnuvada olmak istemeleri çok normal. ancak kulübün izin vermesi enteresan.

    ayrıca samet akaydın gibi ne oynadığı belli olmayan bir stoperin de kadrosunda bulunduğu takım. samet ne kesici ne de kurucu bir stoper. dümdüz bir stoper. türkiye liginde 40 tane stoper vardır kendisi gibi.

    berkan kutlu da en azından geniş kadroya çağırılmalıydı. ligin son virajında milli takım için gayet iyi bir performans göstermişti.
    he gerçi oğuz aydın, can uzun gibi isimler tüm sezona yayılan performanslarına rağmen sırf bjk’de oynuyor diye kariyerinde 30 maçı olmayan 18 yaşında bir çocuk ve 30 yaşını geçkin gol atmayı unutmuş bir emekliliğe gün sayan forvet için geri gönderildi.
    yıllardır sırf yurtdışında top koşturuyorlar diye kötü performanslarına rağmen cengiz, merih gibi isimler sürekli çağırılırken can uzun’un geri gönderilmesi, emin bayram’ın hiç çağırılmaması çok acayip.
App Store'dan indirin Google Play'den alın