resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 3035
    https://x.com/.../1799125345288987015

    ah be kaptan gece gece şu halini düşürdün aklıma:

    https://youtu.be/V5yacx5QjiU?si=VNYHGYhdHzLidJJg

    aynı heyecan, aynı sağa sola bakınma, aynı ne diyeceğini bilememe halleri. sadece o anki gibi duygusal değil, kewell bordeaux'ya boruyu döşediğinde "yes" diye bağırdığı anki gibi neşeli.

    sahadaki aşırı sert tavrına, liderliğine, dozunda çirkefliğine rağmen hep aşırı seviyede duygusaldı kaptan. son dönemde nesta'ya bağlayana kadar defalarca gönderilmeye çalışılmıştı, çok üzülüyordu. çocukluğum kendisinin ve hakan şükür'ün kulübe küskünlüklerini kendime dert etmekle geçti mk.

    2016'da riekerink a takımın başına geçmeden önce kendisiyle anlaşılmıştı. o dönem kulübün dergisinde çalışıyordum, kendisiyle ilgili dosya ve röportaj hazırlığı yapma talimatı bile gelmişti bize. (olsaydı röportajı ben yapacaktım, çok heyecanlanmıştım) sonra ne oldu bilmiyorum 1-2 saat sonra riekerink başa geldi dediler. orada bile "bülent kaptan üzülmüştür şimdi" diye dert edinmiştim kendime. çocukluktan ve sonrasında nasıl bir travma bıraktıysa.

    yönetimler futbolculara, hocalara yanlış yapıyor olabilir. futbolcular bazen abartıyor olabilir. ama bu tarz isimlerin kulüpten, camiadan kopmaması lazım ya. tamam belki kulüpte aktif rol almaz ama ailenin bir parçası olarak kalmalı yine de. ayda yılda bir görüşülen ama çok sevilen bir yakın akraba gibi. böyle değerlerin yok rize yok fb yok bilmem ne galatasaray düşmanlarıyla iş tutması hem kendilerine hem de yakalanabilecek harika bir aile atmosferine yazık ediyor.

    edit: videosunu izlerken düşünmüştüm yazarken unutmuşum. galatasaray'a '"gaassaray" diyen old school galatasaraylılar çok yaşasın.

    ayrıca konferans ligi'ne konfederasyon kupası diyor. zira kendisinin gerçek konfederasyon kupası'nda ronaldinho'ya karşı oynamışlığı var 2003'te. kendisini çocuk gibi mutlu görünce ben de eskilere gömülüp duygulandım gece gece. ah be kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın