resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4930
    galatasaray için yaptığı her şey için teşekkür ettiğim yöneticimiz. 2 sene boyunca bir kez olsun boynumuzu büktürmedi. galatasaray için elinden gelen her şeyi yaptı, zaten yapmasa ne futbolcular ne okan hoca kendisini bu kadar severdi. bu da en basitinden galatasaray için çok çalıştığını gösterir benim adına.

    kendisini çok severim, aynı zamanda dursun özbek ve metin öztürk'ten ne kadar haz etmediğim ise yaklaşık 10 senedir sözlüğün arşivlerinde yer alıyordur.

    fakat kendisine karşı tüm bu yaptıklarına rağmen hiçbir zaman şüpheyi de elden bırakamadım. maalesef bizim ülkemizde gelişen bir özellik bu belki de.

    bunun en büyük sebeplerinden birisi referandumda evet demesi. tabii ki herkesin kendi siyasi görüşü vardır elbet karışmak bize düşmez. fakat kendisini son 2 senedir tanıdığımız kadarıyla evet diyen tarafla benzer bir siyasi görüşe sahip olduğunu ben düşünmüyorum. tabii ki söylediklerim farazi, benim düşüncem. doğrudur, yanlıştır.

    fakat evet demesinden ziyade bunu diğer inşaat şirketi sahipleriyle beraber görünür bir şekilde yapması daha çok kuşku uyandırıyor. maddi kaygılarla ben de sizdenim demenin bir yolu belki de.

    x bir şirketin sahibi böyle bir açıklama yaptığında benim aklıma ilk gelen şey bu oluyor maalesef türkiye'de. herkesin kendi takdiri.

    peki erden timur gerçekten bir fayda göreceğini düşünerek böyle bir demeç verdiyse benim ekranlardan gördüğüm tanıdığım erden timur'la karakter olarak en başından zıtlaşıyorlar. bunlar da insanın aklına iktidardan medet uman birisinin, galatasaray'dan belki de florya arazisinden bir fayda sağlamayı hedeflediğini getirebilir. fakat florya projesini ne nef ne de rams alabildi.

    tabii bunların hepsi aklımın en ücra köşelerinde yer alan hezeyanlarım. hiçbirinin gerçekliğinin olmaması çok daha büyük bir ihtimal.

    gerçek olan ise 2 senede bize büyük mutluluklar ve unutulmayacak başarılar yaşatması. tekrar bir taraftar olarak kendisine teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın