• 3221
    insanların istifasını istediği şey dursun özbek yönetimi şahsında galatasaray siyasetidir. erden timur gitti, ibrahim hatipoğlu geldi. tamam şahısların yeri dolar ama ibrahim hatipoğlu da başarılı olursa ne olacak? ona da teneke bağalanacak ve gönderilecek mi? bunun olmayacağını garanti edebiliyor musunuz?

    erden timur'un gidişi bir isyan hareketi başlatmalıdır. mesele erden timur değil aslında. yönetim içinde sponsorluktan tut, transfere, florya'dan tut takımın hakkını aramaya kadar her şeyi erden timur yapıyordu. kulübün hukuki başkanı dursun özbek olsa da fiili başkanı belki çok daha fazlası erden timur'du. cebinden, ailesinden, eşinden dostundan ne varsa verdi bu adam. başarısız denen transferlerinden bile bir dünya para kazanacak galatasaray. satıyorum dediği an zaniolo, ziyech, tete ve zaha'dan 60-70 milyon euro arası para girecek kasaya. bak başarısız denen transferler bunlar. böyle bir adam gitti.

    artık yeter denmesi gerekiyor. her başarılı adamın kuyusunu kazmaktan vazgeçin diye haykırılması gerekiyor. gerçekten erden timur gibi, ergin ataman gibi rahmetli mustafa cengiz gibi galatasaray'dan almaya değil galatasaray'a kendinden vermeye çalışanların önünü açmak gerekiyor. zaten herkes rahat dursa buna da gerek kalmayacak ya, neyse.

    sezonu 5. bitirdikten sonra biz demiştik dememek için bir an önce kulüpten ayrılması gereken yönetimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın