• 254
    istesek de çıkamayacağımız anlaşmadır.

    şu sebepten ötürü ki, dursun özbek florya ile ilgili kongreden değerlendirme haklarını seçimden 1 hafta önceye kadar kaybetti. şimdi yeniden genel kuruldan yetki istemesi lazım. bu kısım anlaşılabilir.

    daha önce de dursun özbek'in methodunun erden timur'a kıyasla, benim nezdimde daha doğru bir adım olacağını söylemiştim. ancak ortada ne anlaşan var, ne anlaşılan var, ne fiyat bilgisi var. hiçbir şey yok.

    sayın başkan gyo şirketleri şimdiden zorlanmaya başladı türkiye'nin ekonomik konjektöründen. her geçen gün, inşaat maliyetleri biraz daha pahalanıyor. emlak ve araba sektörü durma raddesine geldi. bir ön anlaşma falan yapmışsınızdır diye ummak istiyorum, ancak size güvenim yok.

    dursun bey zamanında riva'da fiyatlar ileri gidince eleştiri ile karşılaşmıştı. şimdi de geri gidince aynı eleştiri ile karşılaşacak.

    başkan, diğer adayın palavralarını göstererek, 'bu şartlarda anlaşmaya çalıştık, şimdi de kimse anlaşmıyor' gibi bir saçmalıkla bu işten kurtulmaya çalışabilir mi, soru işareti.

    ya bir an önce ön anlaşma yapın, ve galatasaray'ın bu geçen süreçte oluşabilecek mağduriyetini giderin, ya da seçim süreci 'sizin söylediğiniz rakamın' üstünden geçen her saniyede kaybettiğimiz her delikli kuruşu ödeyin.

    veya daha güzeli de var, 'biz gayrımenkulü satmıyoruz kardeşim' diyerek, bir şekilde bu borcu kapatmaya çalışın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın