resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4769
    bırakacağını açıklayacaksa yol planı koyması lazım sevenleri için öbür türlü topuk topuk kaçmasını yumuşatmaya çalışmasın. kötü siyaset ile mücadele etmeyip kaçıyorsun yol planı da koymadan. arkanda 40 milyon taraftar var.

    koç'un gücünü maalesef görüyorsunuz. türkiye'yi sömürmüş bir yapının veledinin güçsüz karakterleri satın alması biliniyor adam kulüpleri satın aldı yarışırken hatta 3. büyük kulübü aldı. maalesef erden timur soft bir karakterdi belki bizle bağ kurmasının nedeni de bu soft yapısıydı ama maalesef dünya düzeni alfa olmayı gerektiriyor. seçimden önce yapması gereken açıklamaları şimdi yaparak kulübümüzün önümüzdeki 2 yılını çöpe attı kendi hezeyanları yüzünden. yetişkin beziyle gezen adamların, ailenin damadı dolandırıcılara para kaptıran artık bunamış insanların lobileri ile bu hale geliyorsan profesyonel psikolojik destek alacaksın. bakın şeyh falan ne kadar profesör olsa da bu şekilde destek olamaz tıyneti nedir? doğru dürüst bir terapi alması şart. çünkü çok duygusal bir adam çok etkileniyor sözlerden profesyonel terapi alıp bunları kaale almaması gerekiyordu.

    kardeşim sen bu bunaklara taç spor tesisleri yaptın, adayı tekrar açtın kendi paranla. yüzlerine vur tek sosyal etkinlikleri bunakların bu. maalesef bu kurul yapısıyla bunlar değişmeyecek. sen de başta bunların bu işlerle huyuna gittin. yapılacak bir şey yok artık umarım daha alfa bir karakter ile yolumuza devam ederiz ama 2 sene boyunca olmayacak gibi bu.

    yazıklar olsun diyorum. madem bu adamları sevmiyordun niye diğer adaya destek olmadın. ünal aysal'a da el çektirdi bu bunaklar onlara niye destek vermedin seçimden önce.

    herhalde rasyonel olarak düşündüğümde şirketi ile halka arza gidecek. bu süreçte kulüpten uzak durup milletin ağzına sakız vermek istemiyor. en rasyonel yorum bu. zaten toplantıda bir ara değindi şirketinin bilançolarından bahsetti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın