resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 4626
    kendisinden razıyım. yaptığı transferler, boey satışı florya’da oluşturduğu iklim, oyuncular arasında bağ vs kendisinin yeri zor doldurulur. senin benim gibi galatasaray’ı seven, sayan, kollayan bir adamdı. bir sonraki başkan olarak geri dönmek planı belli ki. her şey için teşekkürler, daha güzel günlerde buluşuruz inşallah erden abi.
  • 4627
    2 sezondur başarısı tüm kitlelerce göründüğünden çok üzerine oynandı. bu sebeple de belki de yapmak istediklerine tam da odaklanamadı bunlarla uğraşırken. bırakma isteğini bu yüzden anlıyorum ama ben bırakacağını da düşünmüyorum. kağıt üzerinde resmi olarak bırakacak belki ama iş yapmaya devam edecektir. ve belki de daha rahat şekilde yapacaktır bu sayede yapmak istediklerini.

    güzel insandır. şimdiye kadar yaptıkları için ben şahsım adına teşekkürü borç bilirim. var olsun. umarım hem kendisi için, hem galatasaray için en güzeli olsun.
  • 4634
    en hafif tabirle ayıp eden yöneticimiz.

    rakip takım yetmiş iki ayrı kavim bir araya gelmiş vaziyette. tam manasıyla kenetlenmiş. biz ise erden timur'un saçma sapan ihtiraslarından dolayı bir hafta önce kazandığımız şampiyonluğu dahi kutlayamıyoruz. yok siyaset varmış, yok o varmış bu varmış. ulan bu ülkenin en zengin ailesinin oğlu yıllardır başkanlık yapıyor ve şamar oğlanına dönmüş vaziyette. adam rambo okanla falan muhatap oluyor. en büyük medya patronlarından acun ılıcalıya bir başkan adayı "gerizekalı" diyor. adamlarda tık yok aynen yola devam ediyorlar fenerbahçe için. bizim erden timur da galatasaray iç siyasetinden yılmışmış. offf kıyamam ya.

    ya allah aşkına bırakın bu kişilere tapınmayı. açık ve net işte erden timur florya projesinin kendisinin istediği şekilde yapılmasını istedi ve olmadı. bu yüzden de şu an ayrılıyor. yok oymuş buymuş bunlar sadece bahane. erden timur'un tek gayesi, gündemi galatasaray olsaydı bugün galatasaray'a futbolcu transferi için uğraşıyordu. bu kadar taraftar erden timur'a kal demesine rağmen gidiyorsa, erden timur'un maksadı galatasaray değildir bu kadar basit. hadi eyvallah.
  • 4635
    bu kulüpten onlarca yönetici geldi geçti.
    bazıları iyi hatırlanır bazıları kötü.
    ben eminim ki bir gün erden bey bu kulübün başkanı olacak.
    kendisini nadir yapan şey; yetenekleri ve karakteri.
    hemen hemen herkes cebindeki parayı çıkartıp verecek kadar dürüstlüğüne güveniyor.
    bu duyguyu taraftara geçirmek normalde imkansızdır. ama erden beye böyle bir güven var.

    devam etseydi çoktan uçaklara binmesi ve transfer süreçlerine başlaması gerekirdi.
    kendisine dair haber bile yok belli ki bırakacak.
    hayırlısı olsun hafızamızda inanılmaz anlar ve tatlar bıraktı. emeğine sağlık.
    yalnız, yukarda anlattığım taraftarın güvenine istinaden, kendisini bırakmaya götüren şeyleri şeffaf bir şekilde açıklarsa en azından camia için sonraki süreçlerde kazanım olur.
    sanırım erden beyin taraftara da bu konuda borcu var.
  • 4636
    düşmanı dışarda aramaya gerek yok. en büyük düşmanlar galatasaray'ın içinde ne ali koç'lar ne başka ıvır zıvırlar bu camiaya içimizdeki hainler kadar zarar veremez.

    kendisi gibi kulübün her zerresini benimseyen, dürüst, ahlaklı, tek amacı galatasaray'ın başarısı olan, galatasaray'a sürekli maddi manevi veren bir yöneticiyi kaybettik.

    hainlerin gözleri aydın olsun. şimdi kendisinin pozisyona gelip galatasaray'ı geçmişte yaptığınız gibi kemirmeye devam edebilirsiniz. vampir ahlaksız köpekler.
  • 4639
    an itibariyle devam eden toplantıda sesi titreyen, dokunsalar ağlayacak eski yöneticimiz. bırakın artık başkalarıyla bu adamı karşılaştırmayı. adama alenen hırsız denmesine göz yummadı diye bir insanı karalayamazsınız. bu camiadaki vampirleri ismen açıklamasını diliyorum. erden gider galatasaray kalır lakin çıban başı da kimse tüm camiaya açıklamak zorundadır.
  • 4640
    galatasaray' a bir kuruş faydası olmayan kafatasçı çıkar peşinde olan hainler tarafından yenilmiş, küstürülmüş güzel yöneticimiz. korkarım ki yaratılan güzel dalga azalarak bitecek. ama sen gün geldiğinde başkan olarak daha güçlü döneceksin şüphesiz. arkandayız ve senden razıyız. biliyoruz ki bu güzel günler sayende oldu. galatasaray bir azınlıktan ibaret değildir. ne kadar içi kötü insan varsa defolup gidecek.
  • 4643
    galatasaraylıyım diyenin ses çıkarıp bu adama destek çıkması lazım. iyi insan olan halinden tavrından belli olur.
    şimdiye kadar yaptığın şeyler için teşekkürler erden abi, keşke biraz daha agresif de olsan, bir hedef göstersen esas galatasaray taraftarı o benim diyen, kirli siyaset yapanı da yer, çiğner, tükürür. sen bizim desteğimizi gönlümüzü almışsın gayrı kim durabilirdi karşımızda.

    belli ki bir vizyon sahibi ve ilerici bir insan. kaybı kısa vade için kayıptır, orta uzun vadede kendisini galatasaray başkanı olarak göreceğimizden eminim.

    kısa vadede tek temennim bu değişimin futbolculara yansımaması.

    tanım: yakın çevresinden bulduğu kişisel bağlantılarla sadece geçtiğimiz yıl 40.000.000,00 usd sponsorluk bapladığını beyan eden ne yazık ki eski gs başkanvekili.

    (bkz: 4 haziran 2024 erden timur basın toplantısı)
  • 4645
    erden timur hakkında bugüne kadar çok fazla fikir belirtmedim ama belirttiğim fikirler hep net oldu. galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz sözünün en büyük örneğidir kendisi.

    bu adamın yaptıklarının yarısını bile yapabilecek gücü lobisi parası vizyonu olmayan, kendisini kulübün sahibi zanneden dinozor tipler tarafından harcanmıştır. yazıklar olsun, yazıklar olsun. kendisine iftira atanlar, kendisinin kuyusunu kazanlar kıçlarına kına yakabilir.

    aman kimse sivrilmesin, sonra ucu dinozorlara dokunur. sivrilen olursa böyle törpülenir işte. tamam bizde diktatörlük yok ama başarılı vizyoner genç yöneticileri de harcamayın ulan artık yazıklar olsun be.

    iftiracılar pilav gününde protokol peşinde koşmaya devam etsin. ben erden timur'dan razıyım. kendisine teşekkür ederim. umarım daha sonraki yönetimlerde tekrar vazife alacaktır.
  • 4648
    bırakacağını açıklayacaksa yol planı koyması lazım sevenleri için öbür türlü topuk topuk kaçmasını yumuşatmaya çalışmasın. kötü siyaset ile mücadele etmeyip kaçıyorsun yol planı da koymadan. arkanda 40 milyon taraftar var.

    koç'un gücünü maalesef görüyorsunuz. türkiye'yi sömürmüş bir yapının veledinin güçsüz karakterleri satın alması biliniyor adam kulüpleri satın aldı yarışırken hatta 3. büyük kulübü aldı. maalesef erden timur soft bir karakterdi belki bizle bağ kurmasının nedeni de bu soft yapısıydı ama maalesef dünya düzeni alfa olmayı gerektiriyor. seçimden önce yapması gereken açıklamaları şimdi yaparak kulübümüzün önümüzdeki 2 yılını çöpe attı kendi hezeyanları yüzünden. yetişkin beziyle gezen adamların, ailenin damadı dolandırıcılara para kaptıran artık bunamış insanların lobileri ile bu hale geliyorsan profesyonel psikolojik destek alacaksın. bakın şeyh falan ne kadar profesör olsa da bu şekilde destek olamaz tıyneti nedir? doğru dürüst bir terapi alması şart. çünkü çok duygusal bir adam çok etkileniyor sözlerden profesyonel terapi alıp bunları kaale almaması gerekiyordu.

    kardeşim sen bu bunaklara taç spor tesisleri yaptın, adayı tekrar açtın kendi paranla. yüzlerine vur tek sosyal etkinlikleri bunakların bu. maalesef bu kurul yapısıyla bunlar değişmeyecek. sen de başta bunların bu işlerle huyuna gittin. yapılacak bir şey yok artık umarım daha alfa bir karakter ile yolumuza devam ederiz ama 2 sene boyunca olmayacak gibi bu.

    yazıklar olsun diyorum. madem bu adamları sevmiyordun niye diğer adaya destek olmadın. ünal aysal'a da el çektirdi bu bunaklar onlara niye destek vermedin seçimden önce.

    herhalde rasyonel olarak düşündüğümde şirketi ile halka arza gidecek. bu süreçte kulüpten uzak durup milletin ağzına sakız vermek istemiyor. en rasyonel yorum bu. zaten toplantıda bir ara değindi şirketinin bilançolarından bahsetti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın