resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2775
    kendisinin ne olduğunu zaman gösterecek ben modasının çoktan geçtiğini ve konuşulmak dışında başka bir getirisinin olmayacağını düşünüyorum.

    takıldığım nokta ise tarafsız basınımızın parayı istese arabistan'a giderdi, buraya başarı için geldi ilüzyonu yaratması. socrates'in tarafsız(!) yorumcusu demirkol önderliğinde oluşturulan bu algı gerçek mi bir bakalım:

    7-8 ay önce daha roma'dan ayrılmadan sinyali çakıyor. kısaca yaza kontratım bitsin bakarız, çalışırım diyor. yani öyle arabistan'a gitmek istemedi gibi bir durum yok. hatta önden yol yapıyor yaza boşa çıkıyorum diye.

    https://www.reuters.com/...i-arabia-2023-10-07/

    2. nokta yine socratesli yorumcu önderliğinde yaratılan abii para istese gider arabistan'a 30-40 milyon para kazanırdı senelik.

    şimdi aziz yıldırım'ın söylemine göre kendisi 15 milyon euroya anlaşmış yıllık. brütte 22-23 milyon yapar ki gayri resmi basın sözcüleri de 2 yıllık 45-46 milyon maliyeti var diyordu. ali koç muhtemelen araya girip daha fazla verdi ama brüt bu rakam var diyelim.

    aşağıda en yüksek maaşlı hocalar listesi var. arabistan'dan gerard var sadece 17,5 milyon euro civarıyla. listede yok ama namağlup jesus bile 11-12 milyon euro'ya yeni kontrat yaptı.

    https://www.givemesport.com/...d-football-managers/

    tutarlar ortada. mourinho'ya arabistan'dan ciddi bir talip çıkmadı da, çıksa da vereceği para zaten max brüt 22-23 milyon euro. adamın arabistan'a gitmeme gibi bir derdi de yok. haberler, tutarlar ortada. ama bizim basına sorsan kendisini arabistan'dan isteyen çok 30-40 maaş verdiler ama gitmem dedi. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın