resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11036
    gidecegini zannetmiyorum. özel hayatindaki kararlar yüzünden en formda döneminde bütün avrupa ona sırt çevirmişken öyle ya da böyle galatasaray ona kucak açtı onu futbola dondurdu. erden timur’un ayrilisi onda hayal kırıklığı yaratabilir belki ama bu taraftarı, bu sevgiyi de arabistan’da bulamayacağını bilir. zaten arabistan’a gitmek istese kiralık sözleşmesi bittiğinde basar giderdi.

    avrupa’da da bu saatten sonra çok istediği kulüplerden teklif alacağını zannetmiyorum. ınter zaten sampiyon oldu, bu yaz taraftarına ikinci bir icardi dramasi yaşatmak isteyeceklerini zannetmiyorum. e hadi milan teklif verse 31 yaşında buradaki popülariteyi, keyfi bırakıp inter’li taraftarlardan binbir tehdit ve tepki görerek milano’da milan’da kariyer sürdürmek de akıl karı değil. hele ki burada yaşadığı ortamı, evi, girdiği havuzu bırakıp çoluk çocukla milano’da sinir stres altında yaşamak isteyecegini de zannetmiyorum. kendisi de wanda’da burada el üstünde tutulurken niye gidip bir anda kendilerine karşı nefret dolu ve kendilerini sürekli hedef gösteren basinlarin bulunduğu ülkelere gitsinleri ki.

    o yuzden ileride avrupa’da hayatlarını devam ettirmek isteseler bile bunu icardi’nin galatasaray kariyerinden sonra yapacaklarıni düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın