resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11031
    gündem değiştirme saçmalığı haberler üretilmeye de başlandığına ve bizim taraftar da bunları yediğine göre transfer dönemi başlamıştır, rakip yine bizim taraftarının transfer döneminde aptallaşmasını kullanıyor. di marzio denen herif bu sektörün en büyük kolpacısı ve parayla çalışan iğrenç adamıdır. büyük ihtimal üstlerindeki fetocu-adnancı algısını kırmak için gündemi değiştirmek için birileri tarafından para verdirilip haber girdirildi. di marzio'nun erden timur'dan haberi olacağını, icardi'nin erden timur gidiyor diye gideceğini düşünen en hafif tabirle saftır kusuruma bakmayın.

    1 gün önce imza töreni için rakip takıma çakan adam 1 gün sonra gitme kararı almış tüh ya biz de buna inandık, yazık buna inana ne diyelim ki, sizi daha çok yiyecekler sayın galatasaray taraftarları. transfer piyasasının en güvenilmez adamına yaptırılan leş haberi bile sahiplenmeye devam.

    edit: bütün fenerbahçe troll sayfaları hazır bekliyormuş gibi gece 1'de haber girdiler, bildiğiniz hazır metinler, aynı kelimelerle kurulan uzun yazılar. siz bu adamların algı gücünü çok küçümsüyorsunuz maalesef gassaray taraftarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın