• 8921
    2024 başkanlık seçimleri arefesinde başkan adaylarının seçim kampanyalarını ‘benim param daha çok’ ve ‘rakibim ve listesi daha cemaatçi’ söylemleri ile geçirmekte olan dünyanın en güzel kaybeden spor kulübü.

    kendi aralarında kimin daha fetöcü, kimin adnan oktarcı, kimin sahte pasaportçu, kimin terör yardakçısı olduğunun muhasebesini yapamayan aktif yönetime aday kimselerin senelerdir mazisi tertemiz camiamıza 2-3 tane kulüple sporculuk harici hiçbir bağı olmamış adam yüzünden terörist iması yapmasını izliyoruz. bunlar elini kolunu sallayarak gezen, fenerbahçe’nin son 26 yılının başkan ve yöneticileri ha sakın yanlış anlaşılmasın. gökten zembille falan inmediler.

    benim param daha çok şeklinde ilerleyen amiyane tabirle sidik yarışında ise yaşı daha genç olan başkan adayı mourinho’ya 2 senede 47 milyon euro taahhüt eden imzayı atarak bir adım öne geçti.

    bu kafayla mourinho’nun yanına pep’i, son’un yanına lewandowski’yi de getirseler bizim hep 1 puan fazla toplama ihtimalimiz daha yüksek olacaktır.

    genel kurula kadar böyle sürerse adayların ve listelerinin birbirlerinin kirli sicillerini ortaya dökerek açığa suç duyurusunda bulunmaları dahi ihtimaller içinde.

    küçük ve sizler kadar zengin olmayan bir insan olarak evrene size ulaşması için yolladığım naçizane mesaj: lütfen önce camianız içinde aktif görev almaya aday kişilerin terörle geçmişteki iltisakını, bu yönde yine camianız içinden gelen karşılıklı suçlamaları çözün. yoksa hakan şükür’ün fethullahçı olduğunu biz de biliyoruz, milli takımda oynarken tüm memleket de biliyordu, akp milletvekili seçildiğinde sayın erdoğan da. sizin ise bugüne kadar dökülmeyen ayranlarınız sırf koltuk ve iç çekişme ayağına kendi elinizle dökülecek gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın