• 8916
    en zenginlerin tuttuğu kulüp olmasından ziyade. galatasaray'ın genel kurul ve üye yapısı, içinde barındırdığı gücü ortaya çıkarmasına engel oluyor. iyi ya da kötü olarak demiyorum. sadece tespit.

    herkes ali koç üzerinden para, zenginlik edebiyatı yapıyor. koç holding'in 3. kuşak varislerinde en yüksek hissesi olan ipek kıraç son derece ciddi galatasaray taraftarı. hissesi ve maddi gücü ali koç'un çok üzerinde. gelip 100 milyon euro futbola kaynak verir demiyorum. fakat milyarlarca doları olan bir kadın. kadın haklarıyla vs. etkin biri. gidip desen galatasaray kadın basketbol, voleybol için yardımcı olur musunuz. maddi manevi yönetir misiniz. sanmıyorum olumsuz dönsün. fakat bizdeki yöntem hibe isteme yöntemi. yönetimin bir parçası olmalarını istemek zorundasın. o zenginlerin de bir şekilde egolarını okşamak zorundasın.

    şunu anlamak lazım. milyar dolarınız var. 10 milyon 20 milyon para vereceksiniz bir transfer için. hiçbir yetkiniz olmayacak. yalandan iki teşekkür. mevcut başkan ve yönetim sizden aldığı parayla kendi pr'ını yapacak. çok zor. ali koç yönetiminde çok zengin insanlar var. milyar doları olan adam gidip, yönetime girmek istiyorum demez. sen başkan olarak gidip davet edeceksin. türkiye'de galatasaraylı zengin kıtlığı yok. fenerbahçe ve galatasaray oransal olarak muhtemelen eşittir. kolunda şov olsun diye milyon dolarlık saat takan insanlar var. sen gidip, o insanlardan faydalanamıyorsan. milyar dolarlık biri olacağım, milyon dolarlar vereceğim. 80 yaşında bir bunak gelecek bana hakaret edecek, ben de oturup sabredeceğim. kimse etmiyor, etmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın