• 48643
    --- alıntı ---

    2 sene önceki seçimde. dursun özbek neredeyse hiç ortada olmadan sadece erden timur'u konuşturup ön planda tutarak seçimi kazandı. akıllarda kalan tek görüntüsü üyelere cüzdan sallamasıydı. bu görüntüde saklanıp seçimi kazandıktan sonra ortaya çıktı. dursun özbek başkan olduktan sonra yine hiç ortalarda olmayıp gözönünde erden timur'u tuttu. fenerbahçe ve ali koç, galatasaray ve erden timur ile uğraşırken yönetim sessiz kaldi ve gerekli savunmaya geçmeyip erden timur'u yıprattı. dursun bey bu dönemde ne fenerbahçe'nin ne medyanın hedefinde olmadı…

    erden timur'un yıpratılması ve küstürülmesi ardından seçime son 3 ay kala ortaya çıkıp konuşmaya başladı.

    medya önünde erden timur'u alkışlarken sene sonunda erden timur’a futboldan el çektirmeye çoktan karar vermişti.

    ali koçun galatasaraya saldırıları bu bildiklerimizi yazmamıza mani oldu gs için sustuk belki düzelir dedik.

    başkan etrafındaki seçim esnaflarına inanmaz dedik fakat görülen başkan inanmış…

    şimdi sayın başkana açık çağrım var!
    erden beyi görevden niye aldınız? futbola niye karışma dediniz? aylardır yapılan dedikodulara karşı ne yaptınız? sosyal medya hesaplarına mesaj atanlar insanlara şunu demeyi bırakın! “biz erden için çok uğraştık başkan ona futbola ve florya’ya karışma sponsorluk işlerine bak dedi erden’e kabul ettirmedik” siz erden bey için hiç bir şey yapmadınız. sosyal medya hesaplarına oynadınız.

    galatasaray camiası içinde sosyal medya bizden sorulur diyenler sizede yazacaklarım olacak az kaldı…!!!

    --- alıntı ---
    üye ve taktikmania sahibi barış cenk arkaya bunlari yazmış. eğer doğruysa dursun özbek başkan bir çuval inciri berbat etmiş adamin kuyusunu kazmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın