• 3172
    futbolda motivasyon çok önemli bir faktör. iletişim ise başarıya giden anahtar. futbol takımında geçtiğimiz iki sene yedek oturmaz sorun çıkarır denilen bir çok adam sorun çıkarmadan yedek oturdu. çıkan sorunlar ise çok rahatlıkla çözüldü. bunun başında okan hoca kadar erden timur’un da etkisi vardı.

    şimdi erden timur yerine yeni bir yönetici gelecek. erden timur’un bırakmasındaki en büyük neden olarak ise hiçbir katkısı olmayan adamların sırf seçildiler diye başarıyı paylaşamaması. bu yönetimin arada erden timur olmadan okan hoca ile uyumlu çalışacağını hiç sanmıyorum. yakında başlarlar zaten okan hocayı karalayan haberler pompalatmaya. fatih hocaya yapılanların tamamı yapılmaya başlanır. burayı ve twitter’ı takip edin, torrentsever hesaplar başlar yakında okan hocayı tırnak içinde eleştirmeye.

    gelecek sene huzursuz bir florya ve gülmeyen bir okan hoca ile karşılaşırsak hiç şaşırmam. inşallah galatasaray beni yanıltır ama seneye şampiyon olmamızı çok zor görüyorum.

    bu yönetim ibrasızlık almaz ama iki sene kan kusturacağına eminim. azıcık içlerinde galatasaray sevgisi varsa bankalar birliğinden çıkar ve tekrar girecek seviyeye gelmeden bırakırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın