• 266
    2023-24 sezonu transferlerimizi gömmekte ziyadesiyle haklı olan youtube kanalı. 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçına sadece sanchez ve köhn transferlerini 11'e koyarak çıktık.

    enteresandır bu kanalı fenerbahçeliler de galatasaray'ı "çok iyiymiş gibi" anlattığı için eleştiriyor. bana kalırsa taktiksel analizde bir sinan yılmaz veya orhan uluca değiller, ama öteki ikisinden farklı olarak biraz daha romantik, duygusal, hikaye yanı ağır basan içerikler üretiyorlar. kendilerine benzer iş yapan çok da fazla bir rakipleri yok. keza topun olmadığı yer programlarını da genel anlamıyla beğeniyorum.

    bu arkadaşların hangi takımı tuttuğunu da bilmiyorum. bildiğim kadarıyla artık meslek olarak bu işe yöneldiler, fenerbahçe içeriklerini fenerbahçelilerin seveceği, bizim içerikleri de bizim seveceğimiz şekilde yapmaya çalışıyorlar, ve hatta beşiktaş içeriği de yapmıyorlar çünkü emek harcadıkları iş izlensin ve onlara para kazandırsın istiyorlar. sanki serdar ali çelikler gibi saçmalıyorlarmış gibi davranmak harcadıkları emeğe de ayıp olur.

    24. şampiyonluğumuz için hazırladıkları video da gayet güzel ve bilhassa okan buruk'un ne kadar mucizevi bir iş başardığını çok iyi gösteriyor. videoda her şeyi anlatmaktan ziyade seçtikleri bir anlatı, bir narrative üzerinden gittikleri için elbette bahsedilmeyen detaylar var. ama ben yaptıkları işi gayet kaliteli ve güzel buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın