resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4596
    bir süreliğine bize dışardan destek vermesi iyi olacak gibi görünüyor. karşısında, kuduz köpek gibi her tarafa saldıran bir oluşum var ve artık çıtayı nerelere çekeceklerini kimse kestiremiyor. misal, ben bu sezon kadar kavga gürültünün, hakaretin, tehditlerin gırla dönüğü bir sezona hiç şahit olmamıştım ve sanıyorum ki işler daha da kötüye gidecek.

    kendisinin, sayın özbek ile, liselilerle olan sorunu her daim çözülür çünkü bu kişiler bizim tarafta, bizim insanlarımız. hallerinden, dillerinden anlarız ve bir şekilde anlaşırız ama diğer oluşumla olan sorununun çözülmesi imkansız. galatasaray ile fenerbahçe'nin artık iki ezeli rakip ve dost olduğu günler geride kaldı. taraftarlar açısından değil ama kulüpler açısından böyle bir durum kalmadı. taraftarlar açısından çok fazla sorun çıkacağını düşünmüyorum çünkü türkiye'de takım tutma içgüdüsü farklı işliyor. ailedeki bireylerin hepsi farklı takımları tutabiliyor. bizde futbol kültürü avrupa'daki gibi değil. celtic-glasgow rekabeti gibi bir rekabet olsaydı, şu an sokakları kan götürürdü ama allah'tan öyle bir rekabetimiz yok fenerbahçeyle. taraftar gerilimi açısından içim rahat en azından.

    lakin erden timur için içim o kadar da rahat değil. burda kendisine atıp tutuluyor ama bu adamlar iş adamı ve karşısındaki oluşum büyük ihtimal bu iş adamlarının işlerini sekteye uğratmaya çalışacaktır ki şu an bile böyle bir şey oluyordur. bu adamların kazandıkları para bizim hayatımızda rüyamızda bile göremeyeceğimiz paralar ve işlerinin sekteye uğratılması çok tehlikeli yerlere gider. dediğim gibi karşısında türkiye'nin 10%'una sahip bir ailenin şımarık, ergen, fanatik bir bireyi var ve her şeyi yapabilir bu adam. erden timur'u anlıyorum o yüzden.

    bizde işler kişilere bağlı değildir, kulübün efsanesi imparator, 3 sene oldu ayrılalı, 2 şampiyonluk kazandık bu süreçte. dediğim gibi bir şekilde yürüyor bizde işler. bu yüzden farklıyız zaten diğer kulüplerden. onlarda işlerin yürümesi kişiye bakar. aylardır sövdükleri ali koç başkan olsun diye dua ediyorlar şu an mesela çünkü biliyorlar, kendisi gittikten sonra kulübün gerçek borçları açığa çıkacak. aziz yıldırım ayrıldıktan sonraki dönemi hatırlayın. ali koç koltuğa oturduktan sonra fenerbahçe'nin borcunun görünenden fazla olduğunu söylemişti, aynı şey ali koç gittikten sonra da olacak çünkü bu adamları denetleyecek bir yapı yok. eleştiri külliyen yasak. 1500'lü yıllardaki gibi yönetiliyor kulüp. o yüzden başlarına gelecek şeyleri çok iyi biliyorlar. mecburen katlanmak zorundalar ali koç'a ta ki yeni bir kurtarıcı çıkıncaya kadar. dediğim gibi kişilere bağlı bu kulüp. biz öyle değiliz, öyle de olmayacağız.

    başta dediğim gibi, sayın erden timur bir süre dışardan destek verirse uygun olur kendisi için. zaten birkaç sene içerisinde başkanımız olacak, buna inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın