resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2630
    geçen kendisi hakkında bunları yazmıştım.

    (bkz: #3927501)

    basından görebildiğimiz kadarıyla fb kendisi ile anlaşmış; detaylar açıklandı mı bilmiyorum ama bir kaç yerde 15 milyon euro gibi rakamlar gördüm ki bu da doğaldır kimse kendisinin 5 milyon euroya filan çalışmasını beklemesin.

    seversiniz sevmezsiniz ama kendisi son dönemde dünya futboluna damga vurmuş 2-3 isimden biridir. sosyal medyada bazı yorumlar gördüm. defans oynattığından savunma yönünden şikayet edenler olmuş da kendisi 2012 de real madrid'in başındayken takımı 121 gol attı. chelsea'nin başında inter'in başındayken de 1-0 1-0 bitmiyordu maçları, illa ki düşük skorla biten maçlar olmuştur doğaldır ama kendisinin bu yönden eleştirilmesi bence komik oluyor.

    haa barcelona maçlarına takılıp kalmış olanlar olabilir; savunma yapılması gerekirken yapmışlardır üzerine konuşulur bunlar ayrı şeyler de zamanında cristiano ronaldo da hücum oynamaktan bahsetmiş, birbiriyle tartışmışlardı.

    kendisi ile anlaşılmış; bundan sonraki süreç önemli bence, vizyoner dilenci kendi kafasına göre gidip oyuncu mu getirecek, yoksa mourinho'nun önerdiği 4-5 isim üzerinden mi ilerleyecekler bence önemli olan kısım burası... bildiğimiz mourinho bu işlere başkanı bilmem kimi karıştırmaz, illaki istediği isimler olacaktır. kimlere gidecekleri de önemli, şimdi mou'ya yıllık 15 milyon euro vermişken gidip 4-5 oyuncuya bonservis maaş bilmem ne 50 milyon euro harcayamazlar.

    haa şöyle harcarlar; zaten maddi anlamda dibi görmüşler, bi çok branşta vizyoner dilenci heryere sponsor olmuş; o paraları verip 4-5 oyuncu da getirirlerse muhtemelen bi kaç yıl sonra vizyoner başgan fb nin yeni sahibi olur. muhtemelen kulübü kendisine borçlandırıyor - çekip gitmemesinin bi nedeni de bence bu- yarın çıkıp şu kadar para harcadım paramı verin yoksa ben fenere çöküyorum diyebilir - bunun başka türlü açıklaması olamaz.

    neyse, mourinho'dan devam edelim; geçen gün kendisi ülkesinde sanırım bir yere röportaj vermiş; bayan soruyor işte dünyada gelmiş geçmiş vs goat kim diye, mourinho lionel messi cevabını vermiş, dün gördüm haberlerde.. ee babacım real madrid'de çalıştın 2-3 yıl. öncesinde bunlara rakip oldun, kimilerine göre en iyi isimle - ki bana göre de öyle - (bkz: cristiano ronaldo) ile çalıştın. o zaman verdiğin cevaplar belliydi. hatta bi ara ronaldo luis nazario de lima'yı da sıkıştırdın araya da bu messi fanlığı nereden çıktı ?

    neyse uzatmayalım; ben kendisini seviyorum, kendi deyimi ile special one ligimize renk katacaktır, 12 yıl önce ezeli rekabeti bitirdiğimiz sözde ezeli rakibimizle birlikte başarısız olmasını temenni ederim diyerekten entryi bitirelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın