resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2610
    portekizli teknik direktör. günümüz şartlarında bir türk takımının sadece teknik ekibe 46 milyon euro harcayacak bir imkanı olamaz, olursa günlük kasa hamleleriyle olur bu da sürdürülebilir olamaz. fenerbahçe’nin yapmaya çalıştığı artık manyaklık derecesini geçti, şampiyonluk için bu kadar pahalı bir hamle yapmasını akli çerçevede mantıklı bulmuyorum.

    hülleyle, hileyle, penaltılarla, kırmızı kartlarla da olsa 99 puan toplamış bir takıma 46 milyon euro ek maliyet bindirip 3 tane süperstar çek bu seneden daha ileriye zaten gidersin.

    mou konusunda ise, kariyerinin 2. chelsea döneminde kovulma süreciyle birlikte düşüşte olduğunu biliyoruz, modern futbol zırvasında pep,klopp gibi bir yer edinemedi. zaten ya arabistan ya da türkiye yaparak yoluna devam edebilirdi, 2 hafta önce kendisi için tottenham haberleri çıkmıştı fakat gerçek olmadığını gördük. zira gerçek olsa hala futbolun en iyi ligindeyim diyebilmek için bile oraya giderdi.

    ama özetle; kendisinin gelişini galatasaray için hayırlı buluyorum, ülkemizde yönetimsel kademeler genelde gaz almak için çalışır. bizim taraftarın yaratacağı yangın ile 3 nokta transfer ile önümüzdeki sene çok daha iyi işler yapabiliriz. garibim fenerbahçe taraftarı ve camiası 2 sezon önce jesus ile yaşadığı ilüzyonu yine yaşayıp gaz ile “bu sene şampiyonuz, bu sene şöyle, böyle” edebiyatlarına bu sefer mayıs sonunda başladılar.

    hatırlatalım ki; “havaya girersen galatasaray çakar sana.”
App Store'dan indirin Google Play'den alın