resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4584
    kendisi şampiyonluk kutlamaları sırasında taraftarın kendisine teveccühünü gördü.

    x, şu bu her yerden tüm camia kendisine kal diyor.

    ben de kalmasını istiyorum.

    eğer tüm bunlardan sonra kalmıyorsa, galatasaray siyaseti, hayri kozak falan, geçiniz. başka dertler ya da planlar vardır. yoksa galatasaray’ın kendisini istediği gün gibi aşikar zaten, bir iki kişinin saçmalamasıyla olmaz o iş.

    bu durumda geriye birkaç ihtimal kalıyor.

    ya dursun özbek kendisini yönetimde istemiyor, ya erden timur ve dursun özbek birlikte çalışamayacak kadar uyumsuz (bana pek olası gelmiyor), ya erden timur sağlık problemleri sebebiyle uzak kalmak istedi, ya da erden bey gelecekteki görevi (başkanlık olabilir) öncesi bir ara vermek istedi.

    yalnız dursun özbek’e kötü bir haberim var. erden timur’u uzaklaştıran kendisiyse bundan sonra başımıza gelecek her olumsuzlukta kendisinin üzerine çullanılacak haklı olarak, haberi olsun.

    kötü transfer mi yapıldı? çünkü erden timur’u küstürdünüz. ıcardi, torro formsuz mu? çünkü. kerem, bay değerinin altında bile olsa gitmek mi istedi? çünkü. 32 yaşında futbolcuya 4 yıllık kol gibi sözleşme mi yapıldı, futbolcular değerinin altına mı satıldı, bonservise fazla para mı harcandı, çünkü erden timur’u küstürdünüz.

    geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın