• 8891
    yeni dönem başkanı ali koç ve yeni yardımcısı acun ılıcalı, önümüzdeki sene mourinho seçimi ile birlikte çok büyük oynamak zorunda kalmıştır. öyle ki mourinho, transfer bütçesi özelinde, kesinlikle garanti almadan imzayı atmaz. bu sebeple, verdikleri garantiyi yerine getirerek, çok yüksek bütçeli bir takım oluşturacaklar, oluşturmak zorundalar.

    tadiç, dzeko, krunic gibi adamları, yeni dönemde görme ihtimalimiz oldukça düşük. zengin başkan ve yardımcıları sayesinde ekonomik yükün altından kısa süre için, bir şekilde kalkacaklar. hull city' yi de özellikle financial fair play den ceza yememek için bazı transferlerde kullanacaklar. bankalar birliğinin bu operasyonlarda tavrını merak ediyorum açıkçası. çünkü böyle bir kadroyu kurarken finansal yönünüz güçlü bile olsa, bu organizasyonlardan kaçmak için büyük manipülasyonlar olacağı aşikar. mourinho' nun yıllık ücretinden, satışı yapılan futbolcuların bonservis bedeline kadar ilginç şeyler göreceğiz.

    12 yabancı sınırının olması aslında bizim için iyi oldu denilebilir. çünkü zaten kadrolarındaki yabancıların büyük çoğunluğu aslında tutmuş oyuncular. onların değiştirilmesi demek, riske girip, isim olarak daha iyisi bile olsa yeni gelenin takıma uyum sağlayıp, sağlamayacağının meçhul olması anlamına gelir.

    transferde akıllı davranıp sınırlamanın da olduğu durumda, niteliğe önem vererek yaz sezonunu geçirirsek, önümüzdeki yıl da ligi domine ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın