• 8070
    bir an önce bazı belirsizlikleri ortadan kaldırıp, kendi gündemlerine yoğunlaşması gereken; taraftarı olduğumuz türkiye'nin en büyük spor kulübü.

    jose mourinho iyi bir teknik direktördür, çok da büyük bir isimdir. markadır. anlaştığı kulüpten daha büyük bir markadır ve kariyerdir ancak "hayırlı uğurlu olsun" diyecek halimiz yok. yorumlarımızı, değerlendirmelerimizi elbette yaparız başlığında ama galatasaray'ın asıl düşünmesi konu 2023 yazındaki saldırganlığından daha da saldırgan olacak ve ismail kartal-jose mourinho değişimini yapmış bir fenerbahçe'nin karşısında nasıl bir anti-tez üreteceğimizdir. bizim üreteceğimiz tez fenerbahçe'ninkinden daha güçlü olmalı. jose mourinho'un fenerbahçe'ye gelişinden çok daha önemli olan kısım bu olmalı bizleri için.

    rakipte sportif direktör mario branco, teknik direktör jose mourinho. eğer korumayı başarabilirlerse fizik olarak güçlü, kavgacı, atletizmi yüksek bir takım. yönetimde de 2024-2025 sezonu şampiyonluğu için her şeyi yapabilecek ali koç ve acun ılıcalı. güzel. rakibimizi, düşmanımızı artıları ve eksileri ile biliyoruz. gücünü, zayıflıklarını biliyoruz. burada artık kendi gücümüzü ortaya koymamız lazım. sportif a.ş.'miz kimlerden oluşacak? bir futbol direktörümüz olacak mı? kadro planlamamızı kim/kimler yapacak? takım nasıl ve hangi takvimde kurulacak? okan buruk'u ve teknik heyeti saha içerisinde ve saha dışarısında nasıl bir lojistik ile destekleyebileceğiz? jose mourinho'nun fenerbahçe'ye gelişini işte bu açıdan olumlu buluyorum, bizi bir silkeler en azından. önümüzdeki sezona/sezonlara dair ne planlanıyor, en önemlisi bu planı kimler yapıyor bilmemiz lazım. baştan söyleyim ama; koç'un ve ılıcalı'nın sınırsıza yakın maddi güç ile destekleyeceği, branco ve mourinho ikilisinin de planlamasını yapacağı bir yapının karşısına sportif a.ş. başkan vekili olarak ibrahim hatipoğlu'nu çıkartamazsınız. hatipoğlu'nun yanına cenk ergün'ü, ayhan akman'ı vs. koyarak o iş olmaz. çok zayıf kalır o yapı ve kaybeden taraf biz oluruz. bize çok daha güçlü bir sportif a.ş. lazım. okan buruk'u ve yardımcılarını, yani florya'yı çok daha güçlü bir şekilde desteklemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın