resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2503
    kendisinin oynattığı futbolu da karakterini de zerre sevmem. ''special one'' olacak biri değil. inter'den ayrıldıktan sonra overrated'dir benim gözümde. los galacticos'u 3 sezon çalıştırıp 1 kez şampiyon olabildi. son dişe dokunur başarısı 2014/2015 sezonunda chelsea ile şampiyon olması. 14 yıldır (real dönemi dahil) porto ve inter döneminin ekmeğini yiyor.

    m. united ile uefa roma ile konferans kazanması bence başarı değil. geçen sezon döküntü sevilla uefa'yı, süper lig eskileriyle bu sezon olympiakos konferans'ı kazandı. united ve roma zaten ekstra büyüktü o turnuvalara. roma ile son dönemi de berbattı.

    adının fenerbahçe ile anılmasından söylemiyorum bunları. kendisini 3. terim dönemindeki real eşleşmemizden beri istemiyorum, ki o dönem herkes fatih hoca sonrası mourinho hayali kuruyordu. benim gözümde klopp, guardiola, ancelotti, ferguson ve niceleri varken asla special one değildir.

    dipnot olarak belirtelim, kariyerinde en büyük parayı tazminatlardan kazanmış hocadır. fenerbahçe'ye senelik 15 milyondan 3 yıllık imza atar umarım. kalacağı maksimum 1 sezon zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın