resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3891
    kendisi gibi bir oyuncuya burun kıvıranları gördükçe hayretlere düştüğüm sözleşmeli oyuncumuz. galatasaray seviyesi için üzerine kadro kurulacak bir oyuncu iken, kadromuza dönerse en iyi iki oyuncumuzdan birisi olacak iken; hala yok tüh vah zarar edeceğiz, yok italyan takımlarıyla takasta kullanalım falan gibi ifadeler kullanılıyor. bu köylü zihniyeti, bu futbol cehaleti çok gülünç görünüyor.

    mezzala oynayacağı 8 numara dahil birçok pozisyonu zenginleştirecek a sınıfı adayı bir oyuncudur. boğa gibi güçlüdür. dünyada tanınır, ziyech gibi hagi gibi vay anası goller atar - ki atmıştır da. bazı şeyler çabuk unutuluyor. bizde oynadığı kısa dönemde oturmuş takım, zaten elim depremden dolayı konsantrasyon kaybı yaşayabilme riskimiz ve kendisinin sakatlıktan yeni çıkıp farklı bir topluma katılmış olması gibi sebeplerle takımın ana dişlisi olmamıştı. ona rağmen skor katkısı yönünden çok verimli bir dönem geçirmiş, günden güne daha güçlü bir oyun ortaya koymuş ve 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçında oyununu zirveye çıkartmıştı.

    umarım balık hafızalı ve birisi ne derse kitleler halinde onu tekrarlayan papağan dillilerin istediği gibi onu kaybetmez; tam tersine avrupa'da eski günlerimize dönmek için kendisini çarkımızda bir dişli hatta daha doğru bir tabirle rakibi ısıracak bir diş yaparız. kendisi de potansiyeline sahip olduğu dünya yıldızı sıfatına takımımızda sahip olur. buraya daha önce de yazdım, ihtiyacı olan tek şey galatasaray şevkatidir. umarım aranızdaki bazı zombilere yem etmeyiz kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın