• 8878
    fenerbahçe arsızlığı öyle bir arsızlıktır ki adı konamaz ama tarif edilebilir:

    - ali koç her konuşmasında hakemlere, gsli herkese, tff'ye, mhk başkanına bile tehditler ve hakaretler yağdırdı, sürekli korkunç bir nefret dili kullandı, tam da fıtratında olan şeyleri yaptı, ceza almadı.

    - kongre yaptılar, galatasaray'a ve kurucusuna toplu küfür ve hakaret şenliği şeklinde geçti.

    - kendileri yetmiyormuş gibi başka takımlarla yaptığımız maçlarda bile ali sami yen'e küfür edildi.

    - maç sonu sevincinde irfan can başta olmak üzere futbolcular taraftarla küfürlü tezahürata eşlik etti, ne cezası, konuşulmadı bile.

    - küfür tespiti için görevli olan gözlemci küfür korosuna katıldı. bizim tribünler sürekli büyük cezalar alırken bunlarınki komik cezalar aldı.

    - fbli futbolcular sahaya inen taraftarı tekme yumruk dövdü, ceza almadılar.

    - icardi bir taraftar kamerasından alınan net olmayan görüntü üzerine bir maç, günay güvenç kavgayı ayırırken iki maç ceza aldı.

    - tribün şikesi yapıldı. bizim oynadığımız maçlarda karşı tribüne fb taraftarı alındı. aynı uygulama bizimkilere kapatıldı.

    - puan mücadelesi yaptıkları anadolu kulüplerine ve hatta bjk'ye sponsor oldular.

    - bize aslan kesilen rakiplerin bunlara karşı yeni taktikler deneyesi geldi. savunmaları da hep pamuk gibiydi.

    - süper kupa maçından çekildiler, bırak puan silmeyi, verilen 4 milyonluk ceza 400 bine düştü. bir sonraki süper kupa maçından men cezası bile verilmedi.

    - 17 penaltı kullandılar, 13 tanesi bunlar puan kaybetme skorundayken. bizimse sadece icardi'ye yapılan penaltılar ve icardi'nin verilmeyen nizami golleri olsa inanılmaz bir gol sayımız olacaktı.

    - çoğu son dakika uyduruk penaltılar, kırmızı kart jokerleri... mesela ts maçındaki iki uyduruk penaltı ve ts'nin verilmeyen iki nizami golü, samet akaydın'ın voleybol hareketi, kasımpaşa maçındaki hissi penaltı, neler neler...

    - erkan engin, hakan ceylan, arda kardeşler, bahattin şimşek, emre malok... fazla lafa gerek yok.

    - biri "sahadan çıkamazsın" dedi kart görmedi, diğeri tepindi ağzından tükürükler saçarak bağırdı, kart görmedi, öbürü bileğe bastı kart görmedi. kart -proof futbolcular...

    - ve daha bir sürü şey. tüm kurulları fbli dolu adaletsiz tff ne isteseler yaptı üstelik.

    hala utanmadan sıkılmadan galatasaray kollandı gerçek şampiyon biziz falan diyor arsız camia. galatasaray kadar başınıza taş düşsün e mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın