resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6609
    ali koç bana göre gelmiş geçmiş en başarılı fenerbahçe başkanıdır. hayır şaka yapmıyorum. 1 dönem daha seçilirse galatasaray taraftarının fenerbahçeleşmesini tamamlamış olacak. kupa mupa avrupa transfer başarısı falan değil. adam taraftarı fenerbahçelileştiriyor. fenerbahçeli gibi davranıyoruz. yani tamam güldük eğlendik şampiyonluğa devam edelim kutlamaya ama fenerbahçeye gönderme artık yeter.

    bi yandan bakıyoruz herkes sergen yalçın'ın "ben restoranda faruk sürenle karşılaştım bana şarap ısmarladı" videosunu paylaşıp galatasaray şöyle böyle diye övünüyor. 5 dakika sonra herkes futbolcuların ve yakınlarının kutlamasına kim gitmiş kim gitmemiş kim ne söylemiş kim ne dememiş onunla ilgileniyor. sürekli birine linç girişimi. sen gs çapında değilsin. 30 metreye isabetli pas atamıyorsun. nasıl kaçırırsın topu 60 metre taşıyıp getirdiğin golü. neden gs paylaşmıyorsun. neden koşup zıplayıp sevinmiyorsun... biraz rahat bırakın topçuları. eleştiri güzeldir ama biz başarısızlığı kaldıramıyoruz bahanesiyle futbolcuların sosyal medyayı nasıl kullandığına kadar karışıyorsak bi sıkıntı vardır. açın bakın vinicius'un kasımpaşa'ya attığı gole. zaha ve ziyech nasıl sevinmiş görün. ama sene başından beri en çok eleştirilenler. sevinmiyorlar takımdan uzaklar vs vs. açıp görün sevinçlerini.

    bi yandan bakıyoruz herkes seneye avrupa için kupa kurulmalı vs diyor 5 dk sonra topluca ilk hedef fb 20 kazanmadan biz 5i takmalıyıza dönüyor. evet 5 yıldız önemli de cl mi 5 yıldız mı?

    ali koç geldiği her sezondan itibaren giderek artan bir şekilde sürekli saha dışı ile ilgileniyoruz. bakıyoruz hala ali koç ve mhy ile uğraşanlar var. bakın şampiyonluğa sevinmek sonuna kadar hakkımız. ama fenerbahçe daha ne kadar? ben fenerbahçe ile bu kadar uğraşmak istemiyorum. ben sadece galatasaray'ı ve galatasaray'ın sonraki sezonu ile ilgilenmek istiyorum. galatasaray'a olan sevgim ve avrupa başarısına olan açlığım, fenerbahçe ve ali koç nefretimden çok daha ağır basıyor benim.

    saha dışına onların alanı. bizi saha dışına çektikleri zaman bize zarar vermeyi hep başardılar. belki onlar da kazanamadı ama amaçları kazanmak değil zaten, bize zarar vermek.

    tüm galatasaray ailesinin 24. şampiyonluğunu kutluyorum. futbolcularına saygılı, sosyal medyada ve tribününde her şeyden önce futbolcusuna sahip çıkan, rakip dahi olamayacak insanlara çok fazla takılmayan, şampiyonlar liginde etkili olduğumuz ve sonrasında ligde de şampiyon olduğumuz bir 2024-2025 sezonu diliyorum.

    unutmayın, mert hakan bizim nefret ettiğimiz kadar komutan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın