resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10973
    fenerbahçe ile kedinin fareyle oynadığı gibi 2 gündür oynayan starımız :) eminim ki keşke diyordur bir maç daha olsaydı fb ile oynanacak, şimdiden önümüzdeki yılın maçını beklediğinden eminim.
    umarım takıma geçen yaz dönüşü gibi bir dönüş yapar. oyun olarak iyi fizik olarak iyi değildi, toparlıyordu ki ghezzal penaltı verilmeyen tekmesiyle herşey sıkıntılı bir hal aldı, djiku denen kasabın sokakta yapsa hapis yatacağı hareketleriyle durum daha da kötü oldu.
    ama sezonun sonunda iş çok başka bir noktaya geldi. eskiden ali koç denen kişi fatih terim ile kavga ederdi. yani fb başkanlık makamının bizdeki muhatabı teknik direktörümüz idi. şimdi ise santraforumuz ile kavga ediyor :) artık sahadaki futbolcuya kadar indi fb başkanlık makamının itibarı. gerçi birisi imparator diğeri de kral ama olsun :)
    geçen sezon burada kalacakmı diye endişeliydik ama bu sefer peşin peşin sözleşmemin sonuna kadar buradayım diye zehiri verdi kral. hayat bu ne getireceği belli olmaz tabi ama kendisine ailesi ile mutlu, sağlıklı ve bizimle güzel bir kariyer dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın