resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10908
    bu sene icardi'ye yapılan sistemli bezdirme operasyonunu önümüzdeki sene yaşamamak için ne yapabiliriz bilmiyorum fakat bir gerçek var ki, aynı yetenekte ama farklı karakterde bir oyuncu olsa sezonu deplasmandaki fener maçından sonra bırakmıştı.
    adama ceza sahasında yumruk attılar ve hiç bir şey olmadı.
    beşiktaş maçında penaltı vereceklerine icardi faul yaptı dediler, aylardır aynı sakatlığı devam ediyor, belki şampiyonlar liginde bayerni eleyememize sebep oldu bu.
    kaç golünü haksız yere iptal ettiler bilmiyorum.
    adamın ne hakeme itirazı var ne bir şey, tribünden çekilmiş doğru mu değil mi belli olmayan video ile maç günü ceza verdiler.
    biz bunu daha önce çok yaşadık, oyuncularımızı tanrısallaştırıp eleştirmeyelim demiyorum fakat bu kadar bariz operasyonlara karşı da koruyabilmemiz gerekiyor.

    en son kutlamalarda yaptıklarından sonra muhtemelen daha da artacak bu işler. ben doğrudan eşi üzerinden vs vurmalarını bekliyorum. bu sezon itibariyle artık hiç bir şey bizi şaşırtmamalı. mesela dün kadıköyde sahne kurup şampiyonluk kutlasalar şaşırmazdım. hatta eminim düşünenler olmuştur.

    inanın fener falan umrumda değil, kendi deliliklerinde devam edebilirler isterlerse, keşke sportmen bir rakip gibi hareket etseler ama durum bu. benim derdim iki senedir bizi şampiyon yapan adamı bu pislik yuvasından koruyabilmek.

    son 10 maçta 11 gol atarak bizi şampiyon yapmış forvetimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın