• 161
    altın noktanın iskeleti korumak olduğu transfer dönemi. iskeletin üzerine eksik kalan noktalara takımın kalitesi seviyesinde oyuncular, kulübeye ise bize yedekten gelip katkı verebilecek oyuncularla transfer dönemini geçirmeliyiz.

    muslera-abdülkerim-torreira-barış-icardi değişmemesi gereken iskelet kısmı. 10 numara, 8 numara ve sağ bek nokta transferleri ile bu iskelet perçinlenip sapasağlam hale getirilmeli. ektra olarak ziyech'i elden çıkarırsak daha güvenilir, ne vereceği belli bir kanat alınabilir. ayrıca icardi'ye bir yedek forvet gerekiyor, bence bir özelliği elit seviyede olan bir oyuncu lazım, örneğin hava üstünlüğü, sıkışan maçlarda oyuna alıp o özelliğinden faydalanmalıyız. trabzon'daki onuachu veya karagümrük'deki marcao gibi bir oyuncu bence iyi olur.

    muslera
    sağ bek - davinson(28)-abdulkerim(29) - köhn(25)
    torreira (28) - 8 numara
    ziyech(31) -10 numara - barış (23)
    icardi (31)

    muslera'yı yaş ortalamasına katmıyorum, yaşı bir şey ifade etmiyor bence. ilk 11'de yazdığım 7 oyuncunun yaş ortalaması 27.8 oluyor. bunu 27 veya biraz daha altına indirebilmek için de alınacak 3 oyuncunun 2si 25 yaş altı olması iyi olacak. takımın atletizm seviyesini de bir tık arttırmalı bu transferler.

    yedekler: günay, emin, kazımcan, kaan, berkan, demirbay, mertens, dubois, yedek snt

    gidenler ;
    nelsson >15m euro
    zaniolo - 13-15m euro
    zaha,ndombele,aurier,vinicius,midstjö
    eyüp, tete, yusuf demir, ross kiralık

    25-30m euro'luk bir bonservis girişi olur bu durumda. 30 da boey'den geldi. bankalar birliği anlaşmasından da kurtulmuş bir galatasaray 3 ilk on bir oyuncusu için 30 civarı parayı harcamalı.

    khephren thuram , youssouf fofana, sofyan amrabat, kumbedi, valentin gendrey, rafa, sambi lokonga, oğuz aydın, yusuf yazıcı, salih özcan, atakan karazor, yasin özcan gibi oyuncuların isimlerini yazın sık sık duyacağız bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın