resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10819
    odaklanmış bir icardi dünya sahnesinde daha çok kalsa altın ayakkabı koleksiyonu vardı. şükür ki inter'de serie a gol kralı olsuğu sezondan sonra o profil bizim takımda zuhur etti sadece, psg'de değil* bu adam fiziken koşan, basan, ısıran, pivot gibi düzenli top indiren bir adam değildi hiçbir zaman. kane gibi ortaya gelip top dağıttığı bile nadirdi bize gelene değin. elbette hareketsiz bir adam da değildi, sakat sakat oynaması etken oldu bunda ama nedense bu yıl bazı konsantrasyon problemleri de yaşadı bence. tabii eşinin durumu da vardı.

    dişine göre rakip de denebilir ancak bu sezonki önceki kilit maçlarımızdan çok başka, aynen 99 icardi modunda bu şampiyonluk maçında. gelen tek topu en olmadık şekilde gol yapacak adam kendisi, bundan kızdık fener maçında.

    burası türkiye'nin en büyük futbol kulübü, standartları belirleyen yer. burada mauro da eleştirilecektir, eleştirilsindir, gomis gibi rekabetçi bir yedek de gelsindir ancak en az +1 yıl daha bizimledir ve sahaya ilk yazılcak adamlardan olmaya devam edecektir. bize kamçılı icardi lazım, seneye yine düşler sahnesindeyiz hem de yeni formatta.
    (bkz: 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın