• 4462
    bazı gerizekalı yorumcular tarafından üstünde algı oluşturulan koç.

    neymiş efendim, taktik bilmezmiş ama kadroyu çok iyi kuruyormuş. maç içinde dokunuşları a+ değilmiş, a- imiş.*

    aynı yorumcular tarikat abisi kılıklı adam için de, 140 tane seti var, kitabını okudum, müthiş bir değişim falan diyorlardı sezon başı efes'in koç değişimi hakkında.

    2 sezon önce euroleague finalinin gizli mvp'sini hatırlayan var mı? şimdilerde o uzun için efes'te bu adamın ne işi var diyorlar. felaket bir sezon geçirdi. hoş ataman sadece gardlarına sorumluluk yükleyerek maç kazanıyor değil mi?* pleiss gibi bir oyuncunun üstüne plan kurmazsanız, savunmada ona özel kurgular yapmazsanız, her euroleague takımı sizi delik deşik eder.

    peki eski oyuncumuz sertaç'ın efes sonrası durumu nedir? adam gibi ilk 5 kaç defa oynadı sertaç ataman sonrası?

    madem olay sadece gard seçimi ise, neden biz krunislav simon gibi bir oyuncuyu yıllarca konuştuk? larkin'in efes'e gelmeden önce, baskonia'nın kendisini kovmaktan beter ettiğini, şu aralar nba yapan micic'in tofaş yıllarını falan hatırlayan var mı?

    son 6 yılda 4 final, 1 tane yarıda kalan euroleague sezonunu 1. sırada bitirmek gibi bir istatistiği var adamın. hala daha utanmadan maç içi müdahelelerinin yetersiz olduğunu, b planının olmadığını falan bu ergen yorumcular nerelerinden uyduruyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın