• 732
    pazar akşamı dünyanın priminin gideceği takım. trabzon ve hatay’dan lehlerine sonuçlar gelirse kazanmaya oynayacaklardır. hiç öyle “0-0 götürelim, zaten avantaj bizde” maçı değil bu maç. defansta tedbiri elden bırakmamak kaydıyla hızlı oyun oynamalıyız. kaan ayhan’ın 3 dakikada taç atışı kullandığı, demirbay’ın yanındakilere ‘sakin’ diyip oyunu yavaşlattığı bir maç olursa risk katsayısı artar. verilecek primin etkisiyle konya normal gücünün 2-3 katında oynayacaktır. ne olacak canım 5 atarız maçıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir maç olacak.

    konya takımı geriye düşünce kontak kapatan bir takım. ilk golü yiyip de çevirdikleri maç sayısı “0”. ilk golü yiyip berabere kaldıkları birkaç maç olmuş, ya son dakika penaltısıyla puanı kurtarmışlar ya da çok kötü top oynayıp şansa golle kurtarmışlar. hiç öyle pes etmeyen takım hüviyetinde değiller. tabi ki bu maça daha fazla asılacaklar ancak geriden gelip öne geçtikleri bir maç bile yok. takımın mayasında böyle bir şey yok.

    sözün özü, şampiyonluğun şifresi “ilk golü bulmak”tan geçiyor. bunun için 0-0 cepte anlayışı bizim için sağlıklı olmayacaktır. bir şekilde ilk golü bulup ipleri tamamen elimizde tutmalıyız.

    (bkz: 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın