• 731
    burada konyaspor için hala çok güçsüzler, zayıflar vs. gibi çok tehlikeli yazılar görüyorum. bu maç onlar için ölüm kalım maçı. öyle ya da böyle bizim evimizde 10 kişi yenemediğimiz fenerden puan aldı adamlar evinde.

    karagümrük bu ligden düştü ama bize oynadıkları oyunu görmediniz mi? götümüzden kan aldı adamlar. berkan'ın golü atmasa ne halt yiyecektik? o zamanda konyaspor maçını beraberlikte kurtarmazdı değil mi?

    evimizde ki fener maçı öncesi herkes havaya girdi uçuldu kaçıldı sonuç ortada.

    allah korusun ilk golü onlar atarsa o zaman ki atmosferi ve herkesin adrenalinin tavan yaptığı durumu sizi düşünmeye davet ediyorum. o senaryoda bizim futbolcuların sahada götlerinin nasıl titreyeceğini hayal edin. onun için yükseklerden uçmaya vs. böyle şeylere hiç gerek yok.

    gerginlik, sinir katsayımızı düşünmek, hayal etmek dahi istemiyorum.

    yok konyayı yenmeyelim berabere kalalım. yok konya'ya yenilelim fener de istanbulspor'a kaybetsin gibi entry, başlık açan, uç fantezilerde yaşayan yazar arkadaşlara hayret ediyorum gerçekten. onlar fantezi ihtiyaçlarını başka alanlarda arayabilirler.

    çok net bir 3 farklı skorla oyunu kazanıp fişi çekelim. hiç laga lugaya gerek yok. hatta ilk yarıdan işi bitirelim gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın