resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10759
    gol krallığında son haftaya 3 gol ile önde giren galatasarayımızın muhtemel 18. gol kralı. bu sezon kaçırdığı bir çok maça, sakatlıklarına ve en önemlisi eşinin durumuna rağmen 8 mart 2024 galatasaray çaykur rizespor maçı ile başlayan ve 5 mayıs 2024 galatasaray sivasspor maçına kadar süren 7 maçlık seride 9 gol 2 asist ile kendisini en üst sıraya getirdi.

    geçen yıl olduğu gibi ekstrem goller ile gündem olmasa da takıma ciddi katkı verdi. süper ligde attığı 23 golün yanında 9 da asisti bulunuyor ve bunu sahada 2765 dakika kalarak gerçekleştirdi. yukarı yuvarlarsak 87 dakika da bir gole direkt etkisi var. avrupa ile birlikte bu süre 91 dakikaya yükseliyor.

    bir forvetten beklenti nedir bunu düşünmek lazım. 89 gol ile 3 puanlı sistemin geçerli olduğu bir ligde son haftaya 3 puan önde giren takımımızın 32 gole direkt etki etmiş bir 9 numarası var. yeterli görmeyenler için geçmiş örnekler ile dolu.

    tek maç üzerinden başlayıp günlerden süren bu öfke nöbeti umarım maça kadar son bulur icardi'de gerekli cevabı sahada verir. birçokları da bugün kerem aktürkoğlu'ndan şampiyonluğu almasını beklediği gibi maçtan sonra sıfırlanır, aşkın olayım diye sağda solda gezer.

    (bkz: şampiyon cimbom yazdıracağız)
App Store'dan indirin Google Play'den alın