• 62
    sevgili renktaşlarım, sözlüğümüzün sarı kırmızı neferleri,
    15 yıldır sözlükteyim, yaşım 33. fener hep bizi yenmekle mutlu oldu on yıllardır biz ise sene sonu kupayı kaldıran taraftık, bu bilinçle o maçlara 1-2 gün üzüldük sonra hedefe kitlendik ve çoğunda da başardık. pazar akşamı stadyumdan eve dönerken ben de kırgın, yaralı ve şampiyon olsak da çok kutlayamam diyordum ama yaşananları gördükten, nabzım normal atmaya başladıktan sonra diyorum ki konya maçı sonrası 20.45’te hayvanlar gibi sevineceğiz, son kez florya’ya tura çıkacağız, tesislere girip sabaha kadar coşacağız.
    bu aklı evvel fb güruhu ise tekrardan bu sezon ne yaşadığının farkına o an varacak. ellerinde şu an tek sevinecekleri bu var. bırakın sevinsinler, çok görmeyin.
    sadece oyuncularımıza, hocamıza, yönetime son virajda destek olarak muhasebesini 27 mayıs’a bırakarak kenetlenmemizi istiyorum. trollerin gazına gelerek değil akıl ve galatasaray sağduyusuyla hareket edersek çok rahat bir maç bizi bekliyor olacak. fb kongrelerini izlediğinizde görüyorsunuz ki ne kadar sığ ve rambo aklında fanatiklerle dolu bir camia. o yüzden onlara laf anlatmaya çalışmadan takımınıza konsantre olun. bayrakları asmayın, yıkayın ve ütüleyin kenarda beklesin. bugünden pazar 19’a kadar konsantrasyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın