• 6664
    ciddi anlamda kafayı yemişler. haftasonu oynadığımız derbiyi kaybettikten sonra çevremde kimseyle muhatap olmamak adına herkesi tebrik ettim geçtim. bazı kişiler hadlerini aşsa da oralı olmadım, biliyorum ağız burun dalmadan o sorun çözülmeyecek. hatta hiç çözülmeyecek. ama içlerinde biri var ki, cidden son damla oldu benim için. artık dayanamadım ve laf anlatmaya çalıştım. bu kişi bölümden asistan hocamdı. şimdi doçent oldu galiba. 2 dil biliyor, odtü mezunu. yani sözün özü bayağı bilim insanı olmuş birisi. avrupa’yı karış karış geziyor falan. bölümde olgun karakterli, duruşu olan biriydi. en azından öyle tanıyorduk.

    maç sonunda uzun uzadıya yazı paylaşmış. maalesef kafayı senaryo ile bozmuş, tiyatrolar falan. 1 2 konuştum hatta medeni şekilde anlattım. derken medeni şekilde devam ediyor konuşmam. işi erden timur’a falan getirdi. en son sivasspor maçındaki hakemin galatasaray üniversitesi mezunu olduğunu ve ali koç’u kendi söylemi üzerinden vurduklarını yazınca, yani bu yalı uşağı yabancı var hakemi isteyince buna karşı da bir komplo kurulmuş olduğunu anlatmaya çalışınca, dayanamadım. sadece 2 cümle karşı argüman yazdım ve sahada kazanamadığını algı ile saha dışına taşıdığını anlatmaya çalıştım. zaten 2. örneğimde tartışmadan kaçtı ve durumu saygısızlık yaptığıma getirdi. hemen ego kasmaya başladı. sonra da ben sevdiklerimle tartışmıyorum lütfen uzatma falan dedi. yahu bu kadar saçma cümleleri dedem mi kurdu. kurduysan ve cevabını aldıysan karşı argümanla gel, yoksa da adamakıllı sevin ki biz de tebrik etmesini bilelim.

    yani düşünün; bilim insanı dediğimiz, olgun, düzgün karakterli tiplerin bile algı ile beyinleri yıkanmış. artık dümdüz kafayı sıyırmışlar. bu konuda akp seçmeninden farkları hiç kalmamış bile. ali koç önlerine ne koysa yiyorlar. durum çok çok vahim maalesef. yani düşündüğümüzden de vahim. bir de bunların ağzına sakız verdik. olacak iş mi? bundan sonra kesin bir şekilde asla fenerbahçeli biriyle muhatap olmayacağım. yoksa kendileri gibi müptezel olup çıkacağız en sonunda .
App Store'dan indirin Google Play'den alın