• 3118
    her türlü eleştirilir. her türlü bir daha seçilmemesi temennisinde bulunulabilir. ancak malum şahsın yanında polis korumasıyla stada gelip 70-80 kişi stada giriş yapıp sahaya girmesine yönetiminin yapabileceği bir şey yoktur. çünkü yapılan işin akılla mantıkla izah edilecek bir tarafı yoktur. böyle bir işi aziz yıldırım bile düşünemezdi. bütün stadyum boşalmış maçın bitişinin üzerinden 2 saat geçmiş böyle bir şeyin olabileceğini kim hayal edebilir? bilim kurgu filmlerinde bile bu kadar kurgu düşünülemez. bu işe kalkışan zat o kadar şuurunu yitirmiş ki mahkeme koridorlarında yanından ayrılmadığı yöneticisinin yakasına yapışıyor. asla şuuru yerinde değil. ne yaptığına dair bir fikri yok.

    böyle bir durumda ne yapabilir yönetim? orada bulunan galatasaray görevlileri, ali çelikkıran ve eray yazgan iki kişi var güçleriyle o kalabalığa karşı direniyor. darp ediliyorlar, küfür yiyorlar üstüne üstük tehdit ediliyorlar ama orada bulunan emniyet mensupları maalesef aksiyon alamıyor veya almıyor.
    acaba bizim taraftarın tatmin olması için orada bulunan yönetici arkadaşların ne yapması gerekiyordu? çekip birilerini vurması mı gerekiyordu? birilerini siz evde yokken gelip salonunuzun ortasında otururken gördünüz ne yapardınız? üstelik bunu emniyet güçleri görüyor ve hiçbir şey yapmıyor? üstelik silahlılar. soruyorum ya ne yapabilirsin? ortada öyle absürt bir olay var ki yönetime ne söylenir bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın