resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10718
    kendisinin de sevmeyenlerinin olması çok normal. bizim insanımız nefretten güç alıyor. dün kötü oynamış, heves etmemiş olabilir de hor görülecek bir adam değil. yiye yiye doyamadılar bir senedir. fenerli trollerle bir olup sayısız futbolcumuza saldırdılar. sıradaki de icardi olacak gibi.

    icardi'nin dün ayağı sarılıymış çıkarken. sakatsa son maçta ilk 11 çıkmasın yerine başkası çıksın ikinci yarı duruma göre girer diye düşünüyorum ama bu benim icardi'ye düşmanlık besleyip kendimce dalga geçmemi gerektirmiyor. bu sezon dünya kadar gol asist yaptı. golcüden gol ve asist beklersiniz zaten. ee bu adam yaptı. sağa sola koştursa gol atamasa bu sefer de başka şey denecek. bizim taraftar diyecek bir şey bulur çünkü kendileri üst insandır. her şeyi bilir, her şeyden anlar, kusursuz bir iş hayatı ve özel hayatı vardır.

    haftaya kendisi oynamasın zaha oynasın bu sefer de aynı kişiler "zaha bu maçta nasıl oynar sakat olsa da icardi oynamalıydı hoca bir şey bilmiyor" diyecekler. kısacası derler, derler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın