resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 2385
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçında galatasaray tribünü ve takımından ziyade maça hakem diye atanan arda kardeşler ile oyuncak gibi oynayan tipleme.

    yaptığı şeylere verilmesi gereken tepkinin mevcut konjonktürün elverdiği azami seviyesi verilmiştir. bir tık sonrası fiziki saldırıydı, zaten kuvvetle muhtemel onu da göze almıştı.

    özellikle maç önünde bizimkilerle yaşanan gerginlikte ilk dokunuşu yapacak kadar ileri gitti, tacizkar hareketlerle resmen o ilk yumruğu istedi. o yumruk gelseydi muhtemelen maç oynanmaz, bize hükmen mağlubiyet ve pek çok futbolcuya ağır cezalar çıkardı.

    maç içinde her boka itiraz etmesi zaten futbolundan öte imza hareketi oldu artık. orada çok sürpriz bir şey yoktu da, artık arda kardeşler bile bir yerden sonra dayanamayıp konuşurken ağzını kapattığı elini indirdi, hani belki yardım çığlığıydı en azından dudak okumasına imkan vermek için.

    oyundan çıkarken yaptıkları, maç bitimi sahaya dalması, kendine özel kamera tutup yaptığı şebeklikler; tamamıyla seyirciyi sahaya indirmeye yönelikti. onu da beceremedi.

    zaten fırat aydınus'u andıran abartılı oyunculuğu, saha içinde büyük büyük hareketler, soyunma odasında bönüre bönüre gitmeler falan aslında yaptığı şeylerin o kadar da ağır durmadığının farkında olduğunu gösteriyor aslında.

    "pislik" yönünden felipe melo ile kıyaslanıyor. melo olimpiyat stadı'nın yarısını stada indirdiğinde sadece formasını havaya kaldırıp yürüyordu.

    ya da bu ülke futbolunun en "pislik" futbolcularından birini attırdığında sadece dil çıkarıp parmağıyla dışarı hareketi yapıyordu.

    hepimizin sinir uçlarına sonuna kadar bastığı için şu an insancıl yaklaşmak imkansız. ama yine de bu ülkedeki yarımakıllı sayısını bu kadar hafife alması gerçekten kendisi adına endişe verici.

    bugün, yarın ya da öbür gün... allah muhafaza...
App Store'dan indirin Google Play'den alın