resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10705
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçında sergilediği performans sebebiyle eleştirilmeyi sonuna kadar hakeden yıldızımız. 99 icardi'yi de izletti bize. zaten 99'a hürmet 9'u bu sene taşıyoruz başımızın üzerinde. 10 milyon euronun karşılığını 2023-24 sezonu özelinde verememiştir. rakamları bende biliyorum ama gözlerim de var. icardi'nin fiziksel durumu 2023-24 sezonu başından beri iyi değildi. haziran 2023'te medium giyen adam ağustos'ta large bedendeydi ve asla eski formuna kavuşamadı.

    bunları yazmam icardi'yi sevmiyor olduğum anlamına da gelmiyor. icardi kalitesindeki bir adamı buralara getirme ihtimalimiz yok. hala ve hala bu ligin en büyük yıldızı kendisi ve formda haliyle bu ligde neler yaptığı hatta ve hatta bu kilolu ve idmansız haliyle de yaptığı gol katkısı ortada.

    milyonların sevgilisi kendisi ve hepimiz kendisini deli gibi sevmekle birlikte hayranız kendisine. bu sene öyle yada böyle bitti. inşallah 26 mayıs 2024 gecesi konyaspor galatasaray maçı bitiş düdüğüyle birlikte şampiyonluğu kendisi ve takım arkadaşları göğüsleyecek. icardi'de kendisine duyulan sevgiye az biraz karşılık verip mesleğine saygı duyarak eski haline dönmek zorunda. ilişkilerde, iki taraf da birbirine sonsuz sevgi sergilemeli. icardi bizi seviyor ve seneye çok daha iyi bir formda olacağını düşünüyorum. şimdilik onun tek hedefi gol veya goller atarak 26 mayıs 2024 akşamı takımının şampiyonluğuna katkı sağlamak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın