resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1768
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı sonrası saçmalama temalı demeçleri;

    -rakibin kaleyi bulan 1 tane şutu yok: senin yönettiğin bir takımı ciddiye almamışız. ama hata yaptık. amatör bir teknik direktör yönetse bile futbolda rakip rakiptir.

    -attığımız gol tamamen çalışmış olduğumuz organizasyonla ilgili goldür: sanırım ben de teknik direktörüm inanın bakın, antrenmanda bir şeyler yapmaya çalışıyorum demek istemiş.

    -oyuncularım bugün 10 kişiyle türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımının kim olduğunu herkese gösterdi: bunu galatasaray’a karşı iyi oynayarak gösterdiğini iddia ediyorsan, zaten sana göre de galatasaray türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımıdır.

    -camiamıza, taraftarlarımıza tarih boyunca uzun yıllar unutulmayacak bir tarih yazıldı. 21 maç sonra ilk defa kendi evinde galatasaray’ı mağlup eden takım biz olduk: ee bunu ligin açık ara en kötü takımı istanbulspor da yapabilirdi. futbol bu tesadüfler oyunu. sizin için galatasaray real madrid, bayern münih ayarında ki onu yenince tarih yazıyorsunuz demek ki.

    -biz şampiyon olacağız: kazanmak sizin içğn tek başına yeterli değil. rakibinin yenilmesine bağlı olan bir durumdan nasıl bu kadar eminsin? galatasaray’ın konya’ya kaybedişini sağlama mı aldınız da bu kadar eminsiniz?

    ismail kendini istediğin kadar kandır ama hakikat bir fil gibi duruyor aramızda. başarısız olmanızın sebebi hakemler değil; sen ve senin başkanın. şampiyon biz de olsak, siz de olsanız galatasaray halen türkiye’nin en büyük takımıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın