• 34
    tek mağlubiyetle “winnerlık gitti, artık winner kimlik yara aldı, şampiyonluk gidiyor” diyen taraftara hatırlatılması gereken galatasaray atasözü.

    biz winnerlığı, tek büyüklüğü vs tek maçta da tek sezonda da almadık. dün yaşanan rezaleti hafifletmek için yazmıyorum. yaşanan 5 yıldız 100 puan rezalettir. tribün, saha, yönetim, kenar yönetim, sosyal medya adına. rehavet ve şımarıklığın faturasını kesti fener. dün daha maça çıkmadan galatasaray değerlerine topluca ihanet ettik zaten. mesela “şımarıkları sevmeme” işine ihanet ettik el ele hepimiz şımardık. mesela son düdüğe kadar mücadeleye ihanet ettik. his takımı olmaya ihanet ediyoruz bayadır.

    fakat geldik son haftaya. 18 maç seri yapan takım da bu takım. geçen sene şampiyon olan da bu takım. sene boyu kurulan kumpasları yıkan da bu takım. tekrar söylüyorum dün yaşanan rezalet; ısrarla gol yemeyi yine bekleyen okan buruk’a da, “gittim gitmedim” diye gündemi meşgul eden erden timur’a da, sezon bitmeden seçim-riva konuşan dursun özbek - süheyl batum’a da, 7-8 diye gezip mhy’ın tahriklerine kapılan taraftara da yazdı zaten. geçelim artık.

    iki galatasaray kuralına uyarsak lig bizim olacak;
    ilki bir günde kral olmadık bir günde tahttan inmeyiz. ikincisi de kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin.

    hadi arkadaşlar kendimize geliyoruz. sonra da takımı kendine getiriyoruz hafta boyu destek ve özgüven pompalayarak. sonra bir çok şey konuşulur zaten. dün stat çıkışı sözlüğe girsem muhtemelen çok ağır şeyler yazardım o yüzden girmedim, sonraya sakladım. lütfen hedefe odaklanalım ve negatifleri 1 hafta donduralım.

    dün mhy’nin tahriklerine kapıldığımız gibi fb medyasının psikolojik operasyonlarına düşmeyelim.

    (bkz: hedef 24)
    (bkz: konsantrasyon)

    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)
    (bkz: 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın