• 8015
    bak adamlar polat alemdar'ın kahvehane baskını gibi nasılda stadını basıyorlar. idarecine, müdürüne bir güzel dayakta atıyorlar. hatta hızlarını alamayıp, polat'la memati gibi, bir ara kendi aralarında da birbirlerine atar gider yapıyorlar. bizim kibarcık monşerler ise sadece izliyor.

    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)

    fatih terim niye efsanedir biliyor musunuz. sadece bir sürü kupa aldığı için falan değil. bu monşerler arasında, adanalı damarıyla onların yapamadığını yapıp kavga dövüş takıma sahip çıktığı için. arkasından sallayan ali koç'u yanında hazır ol da beklettiği için.

    mesela başkan adayı süheyl batum'un açıklamasına bakıyorum, adam o ifadeleri aynen iade ediyoruz demiş.* canım benim, nasıl koymuş ama postayı rakibine. görünen o ki, bu camiada bir dursun gider başka dursun gelir.

    mıymıntı dursun, kibarcık metin ve tasavvufi erden; yani "tam bir yanağına tokat atarlarsa, öbür yanağını da dön" tayfa kulübü ne güzel temsil ediyor ama.

    yani hem mevcut yönetimi ile, hem yeni adayları ile tam pısırıklar ordusu.

    fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. önce trabzon'da sonra rams park'ta, buranın ağası da benim paşası da benim şeklinde takılıyor. kimse de ağzını açıp la diyemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın