resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6481
    zamanında aziz yıldırım'a mafya vs. diye bir ton laf edilirdi. o bile bunun yanında melek kalır. doğduğu günden beri her şey önüne hazır gelmiş, her istediğine sahip olmuş özel hayatında, şimdi de aynısı olsun istiyor. parasıyla gücüyle başarı gelecek sanıyor.

    çok kötü spor adamları gördük her takımda. maddi anlamda beceriksiz olur, sportif başarı eksik olur olur da olur yani ama senin gibisi hiç görmedim. geldiğin günden beri spor üzerinden zaten genel şartları itibariyle gergin olan halki daha da gerdin. herkesi birbirine düşman ettin. sahada, medyada herkes yapıyor bazı şeyler. rakibi sindirmek, sinirlendirmek bunların hepsi normal. ama sen kötüsün, saf kötü bir insansın. kalbin, aklın kötülükten kararmış.

    aziz mi sen mi inan galatasaray için hiç farketmez. kendi yarışınız hanginiz daha çok şampiyonluğumuzu görmek istiyorsanız gelin, isterseniz birlikte gelin. ama senin gibi kötü bir insanın daha fazla medyada olmasını şahsen istemiyorum. eşimiz, dostumuz bir çok fenerli tanıdığımız var. koca camianın liderlik verdiği adamın böyle salyalar akıta akıta içindeki kötülüğü kusması, çoluk çocuk düşünmeden herkesi bu kötülüğüne alet etmesini daha fazla istemiyorum. ailesinden aldığı güçle her şeyi yapabiliyor. dursun özbek yönetimini ben en başından beri eleştiriyorum sus pus olmalarından dolayı. ama ülkenin en güçlü ailesi var karşısında. tüm kulüp başkanlarının iyi kötü ticari ilişkisi vardır. kim gelse aynısı olacak.

    velhasıl, kötü bir insansın. kötülüğünle boğulacaksın. sonuca sevinenlere hiç lafım yok normadir kazanan sevinir, dalga geçer, eğlenir. ama ne yazık ki senin takip eden taraftarların da var. senin pisliğini kendilerine yapıştıranlar. allah'ın sevdiği kuluymuşsun tüm vasıfsızlıklarına rağmen böyle bir ailede dünyaya gelmişsin. ama unutma ali sonunda iyiler mutlaka kazanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın