resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1767
    kendisini de gider ayak teknik direktör yaptık. fenerbahçe taraftarı çalınmış şampiyonluk masalına zaten inanmak zorunda. takımları sezonun maçında öyle ya da böyle bize bir üstünlük kurdu, bu ismail kartal'a da yazar. şimdi onlar için tutarlı olma vakti. ismail kartal'ı kovmamaları lazım. madem şampiyonluğu hak eden onlardı, muhtemelen 99 puan toplayarak sezonu bitiren hocalarına sahip çıkmaları ve 24-25 sezonuna onunla başlamaları lazım. madem bu adam şampiyonluğu hak ediyordu, var mısınız fenerliler? ben varken fenerbahçe şampiyon olamaz diyen başkanları ters algı yapmak isterken nasıl gerçekten şampiyon olamıyorsa ismail kartal'ın da buna hakkı olmalı. madem saha dışında şampiyonluk kazanılıyor, ismail kartal'ın da bu söylemde bir söz hakkı var. ama hiç zannetmiyorum, kovacaksınız adamı.

    bu arada 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçından sonraki basın toplantısında maalesef şov yapmıştır. bu ahlaksızlar her türlü şeyi yapar da beni kızdıran şey buna izin vermemiz. biz bütün sezon bu maçı bekledik. ama yönetim görevini yapmadığı gibi teknik ekip ve futbolcular da şu maça gevşek gevşek çıktı. bunun üzerine tokadı bastılar bize. beş para etmez bir futbolcuları tribünleri gerdi ve yıllardır galatasaray taraftarı tek futbolcuya tepkinin yanlış olduğunu öğrenemedi. volkan ayısı yıllarca maç aldı böyle. yok abi işte, düşük iqlu bir millet, düşük iqlu bir taraftarız. şimdi de beş para etmez teknik direktörleri sadece takımını daha iyi konsantre ettiği için maçı aldı. okan buruk'u rezil etti. fenerbahçe camiası kadar bizim de uyanmamız gerekiyor sanırım. pembe düşlerden uyanın artık.

    ben şerden hayır çıkacağına inanan biriyim. 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı bizim için tartışmasız bir rezilliktir. bir tokattır, ağır hezimettir. gece boyu kabus gördük hepimiz. kimimizi hiç uyutmadı. ama buradan biz ders alarak, güçlenerek çıkabiliriz, fenerbahçe ise eski tas eski hamam yoluna devam edebilir. ali koç zaten başkan olacak. ismail kartal'ın ise kredisi zaten yoktu, artık olabilir. buradan onlara şampiyonluk gelmediği sürece fener'in bu galibiyete göre hareket etmesi hata olacaktır. fenerbahçe camiası fabrika ayarlarına zaten geri döndü. eğer doğru hareket edebilirsek bu süreçten biz güçlenerek çıkabiliriz. beni umutsuzluğa sürükleyen tek faktör galatasaray camiasının ve yönetimlerinin pasifliği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın