• 1387
    rezillik hakkında zaten herkes hemfikir ve birçok şey yazılıp çizildi söylendi. maç yorumum olarak okan hoca neyi yanlış yaptı biraz bundan bahsetmek istiyorum.

    ikinci yarıya öncelikle ziyech-aktürkoğlu, demirbay- berkan değişikliği ile başlamak şart oğlu şarttı.

    1. demirbay ve ziyech zaten dinamizim olarak eksik oyuncular. hal böyle olunca da rakibin eksik kalmasının zaten bir önemi kalmıyor. biz çünkü top bizde değilken 9-10 kişi oynamış oluyoruz. hatta icardi'yi de say 8 kişi oluyoruz.
    2. rakip 10 kişi olmasına rağmen oyunu hep dar alanlara sıkıştırdık. özellikle ziyech at babanın göğsüne tarzına takılıp kendini devamlı çizgiye attı top ona gelince de rakip oyunu daralttı ek olarak ferdi de ziyech'e üstünlük kurdu. senden bir kişi eksik oynayan rakibe karşı oyunu geniş alana yayman lazımken biz mal gibi dar alana soktuk. keza zaha da aynı.
    3. büyük maçlarda dinamizimin önemi çıkıyor ortaya malesef. boey gibi ya da geçen sene zaniolo mesela beygir gibi herifti hem ferdi'yi eziyor hem de defans arkası koşularıyla tehdit yaratıyordu. zaha, ziyech, tete, demirbay gibi ayağına top isteyen oyuncularla zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın