• 1380
    stad etrafındaki şu alkol konusunu çözemiyoruz. alkol tüketmeyi, daha fazla içmeyi erkeklik görmekten vazgeçmeliyiz. alkol karşıtı biri değilim, fakat ayakta duramayacak hale gelmeyin şu stadda.

    sahaya 50 metreden su şişesi atmakla, hiçbir oyuncuya zarar veremezsin. anlık holigan triplerine girip, kendinizi ve taraftarı küçük düşürüyorsunuz. üstelik takıma da zarar verdiniz. mert hakan dediğin adamı kendi hocası türk zorunluluğundan oynatıyor. o kadar leş bir durumda. sen tutuyorsun, bu adam üzerinden rakibi motive ediyorsun. gerçekten 50 metreden su şişesi atarak holigan mı olunuyor? galatasaraylı mı olunuyor? ben sert tribünden yanayım fakat yalana, kolpaya gerek yok. biz silahlı mafya üyesi vs değiliz. taraftarız. hepsi bu. tutup bizi yenen futbolcuları öldürmeyeceğiz ki kimse su şişesiyle yaralanmaz. gerçekten bu kadar nefret eden, gider arar bulur. mert hakan'ı normal hayatında görse kimse bir şey demez. stada gelince hadi su şişesi atalım. yahu komik, gerçekten komik.

    senin stadında bilinçli taraftar, bilinçsiz taraftardan fazla olmaz, onları sindiremezse, böyle rezillikler yaşarsın. bunun fiyatla vs alakası yok. çok zengin olup bilinçli olan da var. çok maddi durumu müsait olmayıp, kendini geliştirmiş, aklı çalışan insan da var. bilet fiyatları tribün demografisini bitabi değiştiriyor. fakat, her şeyi buna bağlayamazsınız. bu yıl batı üstte, bundan önce batı altta tüm aşırılıkları yapanlar, tek maçlık gelen tiplerdi. istisnalar kusura bakmasın, gurbetçiler de verdim parayı, her şeyi yaparım kafası vardı. burada diyorum ya, senin 20 bin bile organize bilinçli taraftarın olsa her şey çok farklı olurdu.

    her yanıyla rezil bir maçtı. futbol olarak, tribün olarak, maç sonrası her şeyiyle rezil bir maçtı. konya'yı yenip, şampiyon olsak sevinecek hal kalmadı. o kadar soğudum. kötü gün için değil, şampiyon olmak olmamak çok farketmez. umarım biran önce hafızamdan bugün silinir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın