• 1379
    uyku girmiyor gözüme. maçı kafamda tekrar tekrar izliyorum. teknik ekibimiz ve futbolcular da bu rahatsızlığı duymuyorsa yazıklar olsun.

    ama öyle bir maç ki köhn topu içeri sektirmese maç sezonun ilk maçı gibi kaleye isabetli şut çekilmeden bitmiş bir maç olarak akıllarda kalacaktı ama şampiyon olacaktık. derbi için herkes tatsız tuzsuz maç diyecekti. bu derbiler eskisi gibi heyecanlı olmuyor denecekti. ama saçma bir gol olunca fb çok iyi oynadı biz kötü oynadık oldu. fb her zamanki oyununu oynadı. biz kendi oyunumuzu oynayamadık. ilk maçtaki gibi. biz savunma yapan takımları açmakta hep zorlandık. bu durumlarda fb gibi biraz daha kaliteli oyunculara karşı daha da zorlanıyoruz doğal olarak. bizim takımdan daha çoğunu beklerdim yine de.

    ve keşke maç 11'e 11 oynansaydı. fb 10 kişi kalınca mecburen bize ters oyunu oynamaya başladı. 11'e 11 iken daha önde oynayacaklardı ve biz daha çok açık alan bulacaktık. ancak 10 kişi kalınca mecburen kapanıp fırsat kolladılar. 11'e 11 iken 0-1 öne geçerlerse oynayacakları oyunu oynadılar. ortalama anadolu takımları gibi. haftaya konyaspor da böyle oynayacak bize karşı. biz iki sezondur iyi alan kapatan takımlara karşı zorlanıyoruz ve çözüm bulamadık açıkçası. futbolcuların inisiyatifine kalmış bir oyun oynuyoruz o durumda. yeni sezonda buna çareler düşünmeliyiz.

    böyle kapanan takımlara karşı gol atamıyorsan da şansa da olsa gol yemeyeceksin.

    okan hocanın da hatası vardı. kerem d. çok daha erken alınmalıydı oyundan. geriden oyun kurulumunu sanchez ile yapmak zorunda kaldık ve o da çoğu kez topla yara yara ilerlemek zorunda kaldı maçta. son 10 dk zaten kaos futbolu vardı sahada. şimdiye kadar sakin oynamış takımımızın bu maçta böyle gereksiz bir panik yapmasını anlayamadım açıkçası. bizim bile sinirimizi bozacak bir sakinliğe sahipti bizim takım. geri olsak da sanki öndeymişiz gibi bir sakinlikte oynar bir şekilde golü bulurduk. bu maçta öyle olmadı.

    biz büyük takım olarak küçük takımı delemedik. bu fb'nin başarısı değil bizim başarısızlığımız. bizim takım kadro kalitemiz genelden 10x daha güçlüyse fb'den 5x daha güçlü.

    bu gerçekleri göz ardı edemeyiz. ancak bizim takım da bunun bilinciyle oynamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın