• 1349
    7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi fb'nin çalışıldığına ve verilerin elimizde olduğuna güvenmiştim. bu maç öncesi ise ufak güncellemelerle hazır olacağımızı sandım. ama gördüm ki hiçbir hazırlık yokmuş. beni üzen bu maçta bu oldu. savunmayı aşıp pozisyon bulamadık neredeyse.

    maç için sakinleştikten sonra şunu diyebilirim ki sezonun ilk maçı 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçının benzeri bir maç oldu. fb'nin alan kapatıp atarsak atarız taktiği bizi durdurdu. ilk maçta da böyleydi ve ilk maçta iki takım da kaleye isabetli şut atamamıştı. bu maçta da öyle oldu. ancak bu sefer köhn içeri topu atınca gol oldu ve isabetli tek şut o oldu. biraz şanssızlıkla yenildik. öyle fb'nin çok üstün oynadığı gibi bir durum yoktu. maç boyunca da gol yiyecekmişiz gibi de görünmedi. ilk yarının sonlarında fred'in dışarı attığı bir top vardı. bizim de barış'ın rahat kafa vuruşunu gole çevirememesi. kısacası fb bize karşı her takımın oynaması gerektiği gibi oynadı. anadolu takımları da böyle oynuyor bize karşı. yani öyle bizden daha iyi olduklarını ispatladıkları yok. yok öyle bir dünya. buna rağmen ceza alanında topla daha çok buluşmuşuz. verimsiz de olsa.

    tv'de yorumculara da bakın galatasaray merkezli yorumlar yapılıyor. fb galatasaray'ı durdurdu sadece ve şansa bir gol attı.

    bu maçın skorunun sorumlusu da biziz. rakip 10 kişi kalmış ama biz de maçın başından beri kerem d. ile 10 kişi oynadık zaten.

    biz daha iyi bir takımız ve şampiyonluğu hak ediyoruz. bu maçtan alınacak dersler önümüzdeki sezon için önemli. bazı futbolcularla avrupa'da olmayacak gibi. daha iyileri lazım.

    maçın sonunda gördüğüm bizi yenen hatayspor'dan başkası değil. bırakın kendilerini bir şey sansınlar. kandırsınlar kendilerini. onlar yine maç özelinde baksın. biz sezona bakarız.

    maçın hakeminin hep fb'ye topları verdiğini de unutmayalım. tadic'in ziyech'e ceza alanı yayındaki hareketine faul vermeyip çok daha uzaktaki daha az faule faul çalmak gibi bir huyu da vardı mesela. ceza yayındakini verse gol atma ihtimalimiz vardı. veremedi hakem. hakem ceza alanı çevresinde duran top vermemek için çok uğraştı. bize bir parmak bal verip fb'ye tüm kovayı verdi. kaç kez barış'a faul yapıldı ama faulü barış yaptı deyip fb'ye verdi topu. iki oyuncumuzun kafasına fbli oyuncuların dirseği geldi. oyna devam dedi.

    maç 7 dakika uzatıldı ama uzatmalarda yaklaşık 1 dk var'a bakıldı. biz atak yaparken orta atıcaz hop tam 7. dakikada maçı bitirdi.

    ben bu maça kaza diyorum. ama dersimizi de almamız şart. haftaya konya'da 26 mayıs 2024 konyaspor galatasaray maçında dersimizi aldığımızı görmek istiyorum.

    ben bir maçın sonucuna bakıp üzülmem. sezona bakarım. fb'ye ne ilk defa yenildik böyle şansa ne de son defa olacak. konyaspor maçında dersimizi almadığımızı gösteren bir oyunla şampiyonluğu kaybedersek o zaman üzülürüm işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın